Friday, December 10, 2010

Kalaoke Time

Ni citer dah basi ok..ada laa dalam 3-4 bulan yang lepas..muahaha...alang2 tengah takde idea nak ngapdet belog ni, terjumpa lak gambar masa aku dan family en cerp bersoka ria di kalaoke sempena bufday adik ipar aku yang pompuan...

Pakat ramai2 nak suprisekan adik ipar..dia tak tau yang ktorang nk celebrate bufday dia...suka tul dia time tuh...hehe...

bufday gegel...huhuhu...

Adik ipar ngan Qaisz


Qaiz ngan atoknya


Me with my future beras...eh biras...hehe


Nyanyi jangan tak nyanyi ye...


Masa ni Qaisz konon2nya main gitar la nih..hehe


Qaisz pon nak nyanyi gak...lagu Syahir tuuu..wekeke


huhuhu..layan...

Thursday, December 9, 2010

Koleksi Ultraman

Semalam masa balik keje sampai2 je kat umah aku tengok Qaisz tengah main Ultramannya...

Tapi yang bestnye dia bleh susun berderet Ultraman2 dia tuh...dr bapak ultraman sampai la ke anak ultraman...hahaha....kalau dia dah susun cam tuh jangan harap laa dia nak bagi orang pegang mainan dia tuh..camane dia susun cam tu laa ko kene susun balik...

Kalau pergi jalan mana2 kan nampak kedai mainan , mata dia mesti carik Ultraman..takde benda lain dah..itu gak laa mainan yang dia suka...hero kegemaran dia la nih..

jom tengok koleksi Qaisz...



Monday, December 6, 2010

Happy Bufday to SyaSya

Semalam umah aku riuh rendah ngan adik badik aku..seronok betul laaa bila ramai2 cam ni kan...Akak aku no 3 nak buat makan2 kat umah sempena nyambut hari lahir anak bongsunye...akak aku siap order "among2" orang jawa panggil..orang putih panggil goodies..hahaha

Aku lak tolong buatkan puding cocktail, mak aku masak kue teow goreng..akak aku datang siap bawak kek ngan kepci lagi tau..kenyang giler lah semalam..musnah dietku..hahaha...

Qaisz pulak tiba2 buat hal.. mana taknye dia ingat besday dia..dia pon sebuk nk tiup lilin..elok je anak buah aku tiup lilin tu dia punya mengamuk tak hengatttttt....sebab dia ingatkan besday dia...tiap2 bulan besday ko ye Qaisz...masa besday acunya pon dia yg tiup lilin dulu..adoii laa...

Bila Qaisz dah mengamuk cam tu, nangis sampai jerit2 ..en cerp pon dukung dia bawak masuk bilik..seisi "memujuk" anak..ngeh ngeh ngeh...kene kaunseling laa apa lagi..dia dah diam baru aku bawak dia keluar...dia takut skit ngan en cerp..eh eh anak aku pon paham apa bila kiteorang kaunseling dia...hahaha

Tak caya??? tak caya tanya dia laa..huhu (lawak jaman bila ntah nih)

Kek besday anak buah aku...sedap gak kek ni..tak manis sangat...

Abah aku tengah baca doa untuk cucunya... Cantek baju Sarawak tu, bah..hehe


Sedia untuk potongggg kek..

Korang tengok muka Qaisz tu hah..masa ni dah jerit2 dah..sebab tak dapat tiup lilin...Oh ya..baju Qaisz ngan kak syasya sama kan..ni ole2 dari Sarawak...tenkiu kak nurul..hehehe



My laling ngamik gambo...

Qaisz ngan sepupu2nya...Yang pakai tudung plain biru tu laa yang baru balik Sarawak...dia masih single lagi ye abang2 dan adik2 sume..kalau berkenan sila taip "BERKENAN" dan hantar ke 78910..hehe

hehe...cantekkk tak?? haaa..ni laa aii punya rantai tangan uuu...i kan suka kaler merah..so anak buah aii belikan merah laa...huhuhu


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...