Friday, December 5, 2008

Update..

Dah lama x update blog..
bz ler lately nih..
bz ngan keje satu hal..
pestu saya bz sbb nak setelkan utang piutang saya..
Alhamdulillah..setel jugak akhirnya..


Tuesday, December 2, 2008

Kene tag daaa...

Tag dari Hubby ngan Eila
Wahhh...skali dua orang tag saya...tag yang sama lak tuh..
saya jawab skali ler erkk



1) Do you think you're hot?:-
hahaha..x pernah terfikir pon...berangan nak jadi Hot ade lah...wah!!


2) Upload your favourite picture of you?


3) Why do you like that picture?:- Sebab ni jer gambar kami sekeluarga yang paling cantekkkk..


4) When was the last time you ate pizza?:- Lama giler da x makan pizza..bila ntah last nye pon x pasti..!!

5) The last song you listened to?:- Batu by Sweet Charity

6) What are doing right now besides this?:- Dengar radio Sinar Fm...

7) What name would you prefer besides yours?:- X nak lah..sesungguhnye saya bangga ngan nama saya skang nih..ayat x bleh blah ok!!

Tag 5 people to this :-
a) Kak Ayu
b) Syana
c) Wawa
d) Bigmouth
e) Zack u

8)Who is Number 1?:- Kak ayu..bloggers tegar...

9)Number 3 is having relationship with?:- suke tengok muke dia..pestu nama dia cam anak buah saya..

10)Say something about number 5?:- Anak bongsu dan adik badiknye sumer bloggers gak..

11)How about number 4?:- Ni pon salah sorang adik badik Zack U.

12)Who is number 2?:- hehhe...tauke jual handbag yang baik hati...jgn mare haaa...


Dapat Awarg ler...


Dapat award ni dari my hubby ler..
hehhe...tenkiu ye sayang..
Dengan ini saya nk pass award ni kepada:-

Eila
Wawa
Kak Ayu
Syana
Ijan
Kak eza

sila amik ye..jgn segan2..hehehe

Jom Kite Solat Bersama Qaisz..hehe

Anak saya sekarang ni suke tiru apa yang orang buat...Dari lahir dia memang suka mendengar azan. Ni saya rasa sumer budak memang macam ni kan..suka mendengar azan.. Dah tu pulak dia suke tgk orang solat.Nanti dia pon akan buat gaya dia ler...
Hari ahad lepas xder apa nak buat saje je saya cakap cam ni "Adik, g sembahyang..ibu nak tgk"..
Dia pon pergi ler kat ruang solat tuh..kat situ memang dah ade sejadah kat lantai..cuma berlipat dua je lah kan..Pandai lak dia nk bukak sejadah tu...
Bila dah bukak sejadah tu, saya suruh dia cari songkok..dia pon carik songkok atoknye..Besar lah pulak..Last2 saya amikkan songkok dia..
Lepastu dia pon berdiri ler kat sejadah tu..Nak sujud lah..duduk lah..sambil mulutnye terkumat kamit..hehhe
Haaaihhh..memacam le Qaisz ni...
Sempat saya snap gambar dia hari tuh.. hehehe


Monday, December 1, 2008

Ikut hubby pergi jamming..

Sabtu petang hubby dapat call dari member dia...member dia cakap malam tuh ada jamming. so hubby pon join jer lah..dah lama dia x p jamming...last pergi tuh time saya peknen berapa bulan ntah..saya mmg suka ikut hubby pergi jamming ni..seronok..tapi segan ler kan..sbb sume orang lelaki..tapi p lantak le kan..saya ikut somi saya pon..kate tempat sorang isteri tu disisi suami..muahahahha..memula saya bising ler bile dapat tau malam tuh hubby nk kuar p jamming kan. saya dok membebel2..hiks..tetiba saya cakap ngan hubby yang saya nk ikut jugak malam tuh..hubby tanya Qaisz kang camane x kan nak bawak kan..the saya cakap klu dia da tidur saya ikut ler kan...dalam pukul 8.00 pm Qaisz da tidur..bagus anak ibu ni..bagi cam ibu ngan ayah nak p dating..
dalam pukul 9.00 malam tu kami gerak..derang start jamming dalam pukul 10.30 sampai 12.30 malam...kematu punggung aku beb..duduk je x gerak2..
tapi member2 hubby tu ada yang saya kenal le kan..satu skolah gak dulu..cuma saya ni kan sorang yang pemalu malah penyegan gitu!!..haha..
so, saya pon mulekan operasi menangkap gambar..sebab saya nk masukkan kat dalam blog ni ler..hihi...
ok jom layan gambar..



Hubby saya yang pakai baju oren ittew..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...