Friday, June 11, 2010

Nasi Goreng Patayalaa sangat...

Malam tadi En Cerp mintak buat nasi goreng..mak terlebih rajin nyahhh..hiks
mak kasi Nasi Goreng Pataya kat en cerp...adoii...aku tengok telur melambak2 kat peti ais dok melambai2 suruh aku pecahkan dia..apa lagi..aku pon pecahkan lah dara dia..eh,eh.,,tersilap lak..wekeke


Mood rajin kalau datang buat apa pon jadik...tapi kalau mood malas yang datang..haaa hambek kau..nak bangun pon malas..Ya Rabbi...anak sapa laa tu...dushhh skitt kat dia...

Ececece....I luv U kooo....hahaa....



Cuba tengok Qaisz buat muka cam ni ikut perangai sapa?? hahaa..tiba2 je dia buat muka cm ni masa nk amik gambar dia...kiut laa tu kan...hiks...
perangai aku kah?? wakakaka

Wednesday, June 9, 2010

Kek Buatan Sendiri...tapi cam kek kanak2 tadika lak..

Mood rajin datang nak buat kek krim cam kat kedai kek tuuu...hahaha
Sempena anniversary aku ngan en cerp kononnya...sampai amik cuti hari Jumaat lepas semata2 nak buat kek..wakaka...

Sebelum tu pergi kedai kek nk beli bahan2 dulu...esok nya terus buat..semangat giler aku buat..dalam hati jadi ke tak jadi ke tak kan...tapi dek semangat yang tinggi kek pon berjaya disiapkan sebelum en cerp balik dari kerja..

Jom tengok hasilnya..tapi korang jangan gelak tau..kate 1st time buat kek krim ni kan..haha..
aku ni bukan tau deco kek..tangan i tak lembut uuu!!...so ni la hasilnya...yang best kakak aku ngan anak buah tak percaya kek tu aku buat sendiri..wakaka...sudah habis pon kek ni...bagi mak mertua skit...bagi kakak skit..hehehe..klu tak sedap jangan marah ye..saya budak baru belajar..huhu


Kek American Coklat selepas siap dibakar....

Kek da siap letak crim...huhuhu

Adeh...ko tgk tu...cam apa jekkk

Hahaha...aku tak reti mendeco wei...jadi laa kan...

Pakar2 yang terel buat kek tu silalah komen...hiks

Monday, June 7, 2010

Pendek jek...

Tengah semangat nak update time ni laa usb tertinggal kat rumah...
haihh...tak pe..hari ni aku baca belog kawan2 ok....
jom kita blogwalking secara laju2..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...