Thursday, January 10, 2013

Makan roti telur bawang & buah jambu untuk lunch hari nie

Hamboiii!!! Tajuk tak ingat ko. Panjang giler.

Tekak nak makan roti telur bawang hari ni.

Roti telur bawang banjir...muehehehe




Jambu batu




Setia Hujung Nyawa

Sape follow citer ni? bestkan... senyum sorang2 lau tengok citer ni...

Sharp pukul 7 dah kene tukar tv 3..hahaha...siap gaduh2 ngan anak berebut nk tgk tv...

Tapi skang ni part sedih kan..Jap lagi popular la hero ngan heroin ni..Cam citer Nora Elena tu..hehehe


Selamat Tahun Baru semua...

Kan ku dah agak dah...lama giler tak hapdet blog sampailah ke tahun baru..kekeke

Nak buat camano, MIM ALIP LAM SIN melanda. kuikuikui

Tapi blogwalking seperti biasa gak. Baca je la...tinggalkan jejak memang malas gak la...hehehe

Saya cuba update sikit2 ye...ni intro je dulu...korang doakan la supaya selepas intro ni, akan ada satu lagi entry baru..hahaa...




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...