Thursday, September 11, 2008

~ Wat keje Blog??

hahaha...kene tembak lagi..eila ni kan, memang tau...huhuhu...byk tul soklan.. xper fieza try jawab erk...


1. Were you named after anyone? Tak der..kakak fieza yang bagi nama ni - Hafizaillyana

2. When was the last time you cried? baru jerk..emo kejap..huhuu

3. Do you like your handwriting? Mestilah...tulisan sendiri kan

4. What is your favorite lunch meat? Pape saje yg bleh konyang..

5. Do you have kids? Ado...sorang anak teruna..

6. If you were another person would you be friends with you? sudah semestinya...

7. Do you use sarcasm a lot? Entah ..

8. Do you still have your tonsils? Takde ...

9. Would you bungee jump? x ado maknonye...gile ker..

10. What is your favorite cereal? Cornflakes

11. Do you untie your shoes when you take them off? Takde kasut bertali lor..

12. Do you think you are strong? x der kot..lembik semanjang..ciwek!!

13. What is your favorite ice cream? sume ais krim saya bedal!!

14. What is the first thing you notice about people? Appearance

15. Red or pink? Merah ler...suke warna merah tau....

16. What is the least favorite thing you like about yourself? suke shopping

17. Who do you miss the most? Keluargaku dan kawan lamaku..

18. Do you want everyone to send this back to you? nope..

19. What color pants and shoes are you wearing? black...

20. What was the last thing you ate? keledek goreng..

21. What are you listening to right now? radio era rentak muzik terkini

22. If you were a crayon, what color would you be? Red

23. Favorite smells? Lavender..

24. Who was the last person you talked to on the phone? My friend

25. Do you like the person who sent this to you? mestiler..

26. Favorite sports to watch? Badminton

27. Hair color? Black

28.Eye color? itam ke ala2 coklat...hahaha

29. Do you wear contacts? x der..sbb mata den sihat...

30. Favorite food? Nasi ayam

31. Scary movies or happy endings? happy ending ler..

32. Last movie you watched? Apa ntah..lupe ler..dah lama..

33. What color shirt are you wearing? Red

34. Summer or winter? Winter..best sejuk2 ni..hehe

35. Hugs or kisses? Dua2 nak gak.. tamak ok!

36. Favorite dessert?Bagi je pape pon..

37. Most likely to respond?? tgk keadaan..

38 Least likely to respond?? sama jugak cam jawapan di atas

39 What book are you reading now? x baca buku pon skang nih..

40. What is on your mouse pad? My mouse pad pon x derk..camano??.

41. What did you watch on t.v. last night? Jangan Tidur Lagi...

42. Favorite sound? Bunyik suara anakku..

43. Rolling stones or beatles? Beatles

44. What is the furthest you have been from home? Ade ke??..lupe sudah..

45. Do you have a special talent?Special ...??? Menangis ~ aci x??

46. Where were you born? Selangor ler.....

47. Whose answers are you looking forward to getting back? haha...oleh kerana ade org baru selesai ISO nye maka diberikan kepada Ijan dan Kak eza....

Tuesday, September 9, 2008

~ I luv yr blog

thanks eila bagi awards ni..hehehe...ade ke org suke blog fieza nih...
ala..fieza bukak blog ni pon sebab nak merasa camane berblog ni...
tapi mmg best..dapat ramai kawan dan bleh dapat tau memacam hal...
hehehhe...
seronok sgt...dan fieza pon nk pas award ni kat:-
- eila
- my hubby
- kak eza
- ijan
- dan yg lain2....

~ Tag Dari eila..

Didukung oleh: Antown, Mangosteen, Sha, Jasmine, emh, Mummy HnH, Mama Liena, Zahiela, fieza, your name here,

Gimana caranya?
1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Lanjutkan tags ini minimal ke 5 blogger muslim yang anda kenal. Jangan lupa tinggalkan komentar pada blog mereka
3. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tags
Catatan:Yang mendapatkan tags ini hanya untuk blogger muslim.

Semoga sentiasa bertenaga dan bersabar kepada semua bloggers dan readers.

~ YM cam semPudal

pape ntah YM ni...sengal jerk...
aku online dari pagi sampai skang...
agak kepelikkan sebab x der sape yg "buzz" aku...
aku pikir sebab derang kebizian kot....so buat derk je lah....
skali si ijan msn aku...dia tanya aku p mana..
aku ade dok depan pc ni haaa.....
sbb dia kata ramai org carik aku (ceh...perasan glemer jap)..haks
dia kater dia ym aku tapi ngak di reply....
so aku pon off ym , then on balik...
nak tau pe jadi...
melambak2 org ym ngan aku.....
ape punye "turr" daaa....
termasuk ler somi aku..
sorry ler..
bukan salah ibu mengandung...ekkk...
YM ni haaa.....BENGONG...tuttttttttttttt.....
amik ko!!!
kepada kengkawan yang YM ngan saya pagi tadi, sorry lah ye....
adusss.........

Monday, September 8, 2008

~ Aku Sentap..

haihhhh.........
mood aku baru nk happy...
dah hati aku tersantap....
x suke ler macam ni....

kenapa santap??
ntah ler..
ada lew.. sad

~ Mood x dok..!!

hari ni aku x ado mood ler...
kenapa erkk...
hmmmmmm........
sbb bendera merah kot...
atau sbb lain...ntah ler....
yg pasti x der mood ok.....
wahai mood2 ku...
sila lah kemari...hahahahhaha
gilosss...uwekkkk..

iyeee....
baru tau kenapa x ado mood....
sbb aku dah pa, wau, kaf, alif, ya...
hahaha...
berjanggut nk tggu gaji akan dtg...
ni baru berapa hari bulan....
kan best klu tetiba jerk dapat "durian runtuh"...
hahaha...
skali mmg betul2 buah durian yg runtuh...
tp x apa kan??...
bleh jual..dapat duit...muekekeke
adehh...sengal ke apa aku ni...
nnt ada org cakap aku cuba melawak plak...hahaha

saje jerk nk menghappy2kan diriku ini...
bistuuu??...dah blog aku...
aku punya suke lah...
harharhar...

busan laks..
adooooo yaiii....
tensen ler!!...
banyak nk pk ni...
pk pasal raya...
pk pasal raya dan raya lagi..uwaaaaaaaaaaa...
nangis ler cm ni......

korang ade idea x camane nk berjimat ceremat??...
nk raya kan...
mata pon rambang..
tp aku rase dah berabis jimat dah ni..
dah kira cam jimat bin cermat ler aku ni...
but still not enough...hahaha...ayat x bleh blahhh!!!
mereng ke hape....

ok lah...
malas nk merepek meraban....
beli kerepek pergi marhaban...hahah
dah ler.....

aku sesaje jer tulis cm ni...
sbb busan...
tapi ade gak apa yg aku tulis tu betul..
erk..ada paham kaa??
buat2 paham jer lah erk....

ok...adios amigos..
gua berambuss...

p/s...harap maaf segala bahasa2 kat atas tu amatlah kurang supan...

daaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................

~ Kerja 5 hari.. Ok ke?

Ermmm...manager bagi tau saya nk tukar waktu kerja...
kerja 5 hari..Sabtu x yah kerja...
tapi masuk kerja 8.30 am - 6.00 pm...giler lama aku memerap kt opis ni...
memula aku cakap x nak...
tapi pk2 balik ok gak sabtu x kerja....
lagipon masa tempat kerja lama tu...waktu kerja sama gak..
cuma hari sabtu tu bergilir2 cuti...
yang opis skang ni sabtu x ada nk gilir2 cuti..memang x kerja pon...
Nak tye pendapat korang ok ke x cam ni??
Tapi saya g tau manager bulan pose kul 5.30pm nak balik...
huhuhu......
So, silakan beri pendapat anda2 semua erk...
Terima kasih......

~ Berbuka puasanye di rumah mertua

Semalam saya, hubby and Qaisz berbuka puasa di rumah mertuaku...hehehe...
hubby call mak dia...g tau nk datang berbuka..hehhe..skali mak dia suruh masak...
hubby terus cakap nk bli je kt param...
so dalam kul 6.00 pm tu kami pon gerak ke param....
umah mertua x jauh mana pon...sekangkang kera...erkk..x leh gak..sbb besar man alah kera punya kangkang kan..kira 10 kangkang gajah ler...hihihihi
tapi gambarnye non ado erk...harap maklum....huhuhu
Qaisz cam biasa ler makan Tepung pelita smpi 2 bijik...bijik ke??..ntah ler..tibai jekk...hiks..
Pestu neneknye suap aiskrim yg ada smarties tu..yg baruuu tuh...makan x pandang ibu dia ok...
hahaha....pestu atok dia laks bagi air cm vitegen...lupe ler namanye...sajuk lak tuh..bukan main suke ler si Qaisz tuh...huhuhu
dalam kul 8.30pm kami pon balik umah...sbb Qaisz dah ngantuk nk tidooo....zzzzzzzzzzzz...
ok daaaaaaaaaaa..
sekian sahaje report saya tuk hari ini....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...