Thursday, December 2, 2010

Girls Day Out...hahaha

Semalam aku tak keje tauuuu...silalah jeles...aku adalah melepaking bersama Coca Kila kat Jusco Bukit Tinggi...kata J Card day kan...harus amik cuti ko...tapi saje je nk habiskan saki baki cuti yang ada...

Pukul 9 pagi dah kuar ngan en cerp..tapi encerp tak follow kami tau..dia ada hal di tempat lain...before tu kami sarapan dulu untuk mengisi tenaga..yelahh..nak soping ngan ramai2 orang ni ponat tau...sampai pening kepala aku tengok orang ramai2 cm tu..siap ada orang hilang anak...ko dah tau J card day tu yang ko bawak anak buat apa...kan dah susah...hehehe

Alah...aku cuma rembat hadiah bufday en cerp ngan pakaian dalaman...huhuh...belikan en cerp kemeja JohnMaster saja...ada sales berani laa aku beli..cuba kalau takde sale..haha..terbeliak nak ngeluarkan duit ok...

Pestu aku ngan Kila g makan kt Papa John..eh eh...Baju John master..makan pon nak John jugak ke?? hahaha..kebetulan tu weiii..













Syokk woo dapat release tensen cam ni...Kila, tahun depan kite buat lagi ye...seharian kat Jusco..hahaha

Monday, November 29, 2010

Badminton Jom...

Hari Jumaat lepas aku bawak Qaisz tengok en cerp main badminton.. dari kul 10 malam sampi ke 1 pagi..tahan lak mata dia..yang pelik takmo ajak balik pulak tu..syok main baling2 bola badminton...

Dah balik tu dia cakap "Ibu...seroknye main badminton kan?"...haha..ada potensi mewarisi bakat2 atok , en cerp dan pakcik2 & maksu nye nih....

Jom layan gambar....



















Qaisz main sampai berpeluh..habis lencun baju dia...hehee
pas ni kita leh ikut lagi ekkk..

Check out the #CelcomBiz Promo for the Celcom BB Bold 9780 and BB Torch 9800 today!

Check out the #CelcomBiz Promo for the Celcom BB Bold 9780 and BB Torch 9800 today!

Pizza Oh! Fieza

Ngeh ngeh ngeh.... Lama sungguh aku tidah mengupdatekan belog kesayangan ku ini...sayang ke?? hahaa...sayang beb..banyak citer dan kenangan yang ado kat dalam nih..tapi tu ler bila idea tak mariii aku pon termenung je laa kt depan pc..hahaha

Masa pergi beli barang dapur kat Giant aku dok bising2 kat en cerp suruh dia belanja makan sebab perut aku dah mula menyanyikan lagu keroncong..sebelum dia nyanyi lagu rock baik pergi makan dulu ye...en cerp tanya aku nak makan apa..aku cakap nak yee mee sizzling tapi en cerp cakap ramai orang...aku pon cakap laa..KFC je la..tak pon Pizza..hehee..En cerp cakap KFC punya ayam goreng spicy tu tak sedap...dia tak nak..

Maka en cerp tiade pilihan lain..dia cakap rezeki aku kali ni..sebab dia nak belanja Pizza..Yahhooooo....

Sampai2 kat Pizza ada pulak yang baru,.yang cheese tu..perghh,,,memang kaya ngan cheese semata..sana sini cheese...sedapp..tapi muak..cepat kenyang..Papepun terima kasih ye en cerpku sayang...hehee

Air kosong jek,..hahaa..caya ke?? tak laa..air revive kot ni..lupe sudahh


Ciken sup

Ada yang terliur tak?? en cerp add ciken topping...

Roti..ala..lupe dah namanye..hehe


Makan berdua je ngan en cerp..dating beb..hahaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...