Friday, July 3, 2009

Pusat Perubatan Universiti Malaya

Semalam pas balik keje, (entry buat kek tu malam kelmarin ye..saya buat draft semalam..tapi tak publish..ari ni publish malas nk tukar2..hehe) terus amik kereta n siapkan Qaisz..
Kami nak pergi PPUM..nak melawat kawan hubby eksiden..
Dah ler waktu melawat habis smpi kul 8.00 malam je..kul 7.00pm ktorang masih ada kt Kg.Jawa, Klang..hehee..seb baik sempat smpi sana kul 7.45pm..

En Cerpelai memecut kereta nya..rasa cam naik roller coster je..tipuuuu ler tuh..
Skali smpi sana, budak umur bawak 12 tahun tak dibenarkan masuk wad..sebab kes H1N1 tu kan..
so saya tunggu dibawah ngan Qaisz n kekasih Anip..yang eksiden ni namanye Anip...

So, saya borak2 ngan Aini je kat bawah...
Sebenarnya saya ngan hubby lupa pasal kes H1N1 tuh..kalau tau memang ktorang x bawak Qaisz...
balik umah dalam kul 10.30 malam cepat2 mandikan Qaisz...
padahal dia dah tdo time tuh...nak wat camane kan..balik dr spital kene mandikan ler...

Bila dia dah mandi, mata pon segar bugar..kekdahnye Qaisz tak tdo smpi pukul 1.00 pagi...hehe

Sampai cam tu skali nak bawak kereta..


Ok..lepastu kite tarik handbrake ye puan2...


hahaa...muke guwe agak poyosss....

Anip...cian dia..pasni duduk je umah ek.. slalu panjang je langkahnye...

Member2 hubby cakap cam ni :-
"Tuler..masa Man patah kaki dulu,
ko suke sangat main ngan tongkat dia..
haa..skang ko dah kene
pakai tongkat dah..."

Tempat yang cedera....

Anip ni kawan En Cerpelai dari skolah menengah lagi..
EnCerpelai pon slalu lepak umah dia..
bila dah kawen ni, agak jarang ler nk lepak2..
tapi klu nk g mana2 mesti Anip akan call EN Cerpelai..
alasannye, EN cerpelai suka buat lawak..
dia x lah boring sangat..hahaha
pelawak ke laki aku nih!!..hehehe

Anip...enterprem muka hang kt blog ye..
jangan marah tau...

4 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

lor.. kna cepat sembuh.. karang dia x leh join korang ujong thn nie..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ijan,
tu ler..
da ler dia ketuanye..hiks..
klu dia x baik lg, mmg tak jadi pergi lah kot..

SyaNa said...

berjaya gak ye ko cr sepital tu
semoga dia cepat sembuh

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiii

Si kecik tuh!!! nak gantikan Alex Yoong tuh ,

Nak jadik Driver F1 hehehheheh

Buat yg sakit ...moga cepat sembuh!!! yer......
Rajin makan BLOG ..pasti cepat sembuh hehhehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...