Tuesday, April 29, 2008

~ Majlis Kahwin Sepupuku @ Batu Pahat

biggrin Lama x mengupdate blog ni...hehehe...Hari ahad kami sekeluarga ke Batu Pahat..nk tgk sepupuku kawen...hehheeh...pepagi dah bangun..dalam kul 5.00 am cm tu ler..si Qaisz pon masih tidur lagi...dalam kul 5.30am Qaisz x bangun2 gak..selalu cm ni dah bgn dah...kejutkan dia...pestu mandikan dia..mandi air suam ler..heheh...pestu kami gerak ke Labuhan Dagang, Banting...tggu kakak aku kt sana...sebab kitorang bertolak ikut highway Nilai...jimat tol...dalam kul 11 kami sampai Batu Pahat...lama kan...sebab benti makan jer dah berapa kali...lg pon dr nilai dlm kul 8 cm tu ler...Qaisz pon time tu ok jerk...tdo jer kt dlm kereta...
cuma masa kt umah org kawen tuh dia nangis..panas sgt kt khemah tu...pestu bawak dia masuk umah yg disewa khas tuk sedara mara...bukakkan baju Qaisz..pki pampers jerk...duduk kat balkoni umah tuh...baru dia diam...siap mandikan dia lg..hehehe....dalam perjalanan balik pon dia jadi good boy....kami singgah Ayer Keroh kejap...bli ole2...pestu terus balik umah...
hehehe...kali ni nye enry ade gambar..so kita enjoy...tu pon dah nk smpi batu pahat baru teringat ade bawak camera..huhuhu...hehehe...gamabr berterabur.....


Nurin, emak, pengantin dan kakak aku......
katil pengantin.......
aku, Qaisz dan Kak Nieza
"Sayang..jap lg mak andam sampai..sabar erk"..hehehe
Kakak ku...Selamat Pengantin Baru....
"Ibu...adik kene kepit ngan kakak2 ni..."..Qaisz dan sepuppunye
Pelamin yg sangat cantek.....
Seronoknye main ngan ayah erk.....
Qaisz dan Kak Nana...
Ni Ungka....hehehe..dia pon nk tgk pengantin gak....
Hehehe...pengantin gak..pengantin basi.....
Qaisz dan Maklang serta anak2nye....
Qaisz dah haus lah ibuuuuuuu...
Khemah tetamu.....
"Ibu...Adik x ready lg nk amik gambar"...
Qaisz tunjuk giginye...
Pipinye yg tombam....
"Mana umah pengantin ni...sesat ke aku ni"
Ngeh3x...sape ye pompuan ni...
"Senyum2.....1..2...3..."


Ok lah...sampai disini dulu erk...InsyaAllah minggu ni kenduri belah lelaki klu aku pergi, aku update gambar nye erk......daaaaa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...