Friday, July 31, 2009

Soping Langsir

Hari rabu aku tak keje..amik coti..hehehe...
(ms. suki...senyap2 tau..jgn g tau boshhhh!!!!hehe)
semata2 nak pollow anak buah n mak aku g soping langsir kat Nagoya...kehkehkeh..
anak buah aku tak keje rabu tu...
malamnye lak bawak anak buah g Tanjung GILA..wekekee...


ishhh..aku bengang ler bila time nk update mesti aku jadik blurr tak tau nk taip apa..haihhh!!
korang layan gambo je lah ye!!..

Ni anak buah saya..single lagikkkk..
promote plak aku ni!!

Mak saya yang happy dapat jenjalan

Omak eh sibuk bergambau..anak bujang aku wat muka garang...wekeke

Elok je aku snap gambar tetiba minah kt blakang tu lalu...

Omak den bersama cucunya

Align CenterSibuk gak nak pilih kain..hehe




Last skali...picture penutup dari kamiiiiiii...
jengjengjenggg..


















Motip amik gambar montot?? sila jawab EN CERPELAI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...