Friday, July 31, 2009

Soping Langsir

Hari rabu aku tak keje..amik coti..hehehe...
(ms. suki...senyap2 tau..jgn g tau boshhhh!!!!hehe)
semata2 nak pollow anak buah n mak aku g soping langsir kat Nagoya...kehkehkeh..
anak buah aku tak keje rabu tu...
malamnye lak bawak anak buah g Tanjung GILA..wekekee...


ishhh..aku bengang ler bila time nk update mesti aku jadik blurr tak tau nk taip apa..haihhh!!
korang layan gambo je lah ye!!..

Ni anak buah saya..single lagikkkk..
promote plak aku ni!!

Mak saya yang happy dapat jenjalan

Omak eh sibuk bergambau..anak bujang aku wat muka garang...wekeke

Elok je aku snap gambar tetiba minah kt blakang tu lalu...

Omak den bersama cucunya

Align CenterSibuk gak nak pilih kain..hehe




Last skali...picture penutup dari kamiiiiiii...
jengjengjenggg..


















Motip amik gambar montot?? sila jawab EN CERPELAI

11 comments:

miji said...

comel muka anak buah aku, tapi mak dia jgn perasan plak, hehehehe

cerpelai said...

Itu perspektif laa.. Nak buat hapa pulak gua ambik gambo bontot..!!

*ayu* said...

langsir? settle!
baju raya? settle!



pergghh...dah leh raya dah nih..
hiks..

easza said...

mak dia pon lawo miji...

SyaNa said...

ko ngan anak buah da mcm member ye

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

miji,
eleh...sebab mak dia comel ler anak dia pon ikut sama..kehkehkeh..
jeles ler tuh!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

suamiku,
wekeke...sajo jo den nyakat..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ayu,
hahaha...mmg dah bleh raya da ni..
tgh tak sabar nk tggu bulan pose..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

easza,
betul3...
hahaha..cayalah easza....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
yang...aku ngan anak buah aku sumer kamceng wooo...

ijan@2 aka ummihakimi said...

mne gambo kain langsirnyer woi...
gombo korang je....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...