Monday, April 5, 2010

Murah rezeki Qaisz

Semalam petang family mertua datang umah...cam biasa laa baru balik dari Jusco..ayah mertua aku ni sentiasa bizi tau...hari ahad tu je laa dia luangkan masa tuk isteri dan anak n cucu...hehehe..hari2 lain ayah bizi ngan kerja...

Qaisz ni lak tiba2 bleh cakap cam ni:

"Eh eh...nenek bawak apa tu??"

haha...wat malu jek..nenek n atoknye baru nak bukak kasut tapi cucunya dah tanya cam tu...sabar laa nak ooiii..tunggu atok masuk dalam umah dulu...wekeke...

Cucu bertuah budak ni..memacam dapat dari atok ngan nenek...fieza hanya mampu mendoakan kesejahteraan mak ngan ayah dan semoga makin murah rezeki ye..huhuhu

Semalam Qaisz dapat kasut sandal ADIDAS, t-shirt MIKI ngan T-shirt n seluar PUMA...

Sebelum ni ada g tau dengan en cerp pasal nak carikkan sandal Qaisz..tapi tak terbeli2 gak..wekeke..gamaknye mak ngan ayah mertua aku ni dengar kot...huhuhu...jimat lagi duit poket laki den...

Alhamdulillah...murah rezeki anak aku..kitorang tak pernah pon nak mintak pape dari mak n ayah mertua tau..tapi dah mereka yang nak belikan semua ni .. kebanyakkan tuk cucu mereka...
kot2 kang ada yg salah paham lak bila baca blog ni....kang cakap asik mertua je belikan macam2 tuk anak aku...nak buat camane kan..rezeki jangan ditolak..musuh jangan dicarik..ni lah yg dinamakan rezeki..Syukur Alhamdulillah...hehee...terima kasih banyak2 ye ayah n mak sebab belikan semua ni...






Lagi satu sekarang ni aku tengah bizi memplaning besday Qaisz yang ketiga tahun...besday dia bulan lapan..tapi aku tak suka prepare last2 minit..tak puas hati nnt kang..aku lagi suka plan awal2...yeee..kita hanya merancang dan Tuhan yang menentukan..tak salah kan klu plan awal2 cm ni...sekarang aku dah start order plastik bag tuk goodies kat online...lepas tu tengah survey2 lilin ngan banner gak..jgn risau..aku carik murah2an..bukan yg mahal2 ye..hehe

sudah2..ni je yg aku leh g tau wat masa ni..wekeke..bagi tau semua kang tak surprise lak..dah dekat2 nanti baru g tau..ye laa..skang da bulan 4..pestu bulan 5..kang bulan 6..pestu 7 lak..dalam masa 3 bln ni laa aku jenuh nk kompol duit..hehehe....umur 3 tahun je buat besar2 skit..tp tak besar mana laa...kang dah skolah buat kt skolah je laa ye Qaisz..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...