Saturday, August 30, 2008

~ Bekfes Nasi Lemak


hehehe.... dah nak pose ni aku asik nk melantak jek..ntah pape ntah...pagi tadi bli nasi lemak ni...lauk telur goreng ngan sotong...sebab bulan pose ni aku ada misi..iaitu nk berdiet...hahahah.....ntah jadi ke x diet aku nanti....mintak2 jadi lew.....

ni jer aku nk g tau...

muahahahahaaaaaaaaaaaaaaa..........

Friday, August 29, 2008

~ Ahlan Ya Ramadhan


Assalamualaikum...
Kepada suami ku, keluarga ku, saudara maraku dan rakan2ku...
Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak...
Semoga kedatangan Ramadhan ini membawa seribu keberkatan dalam hidup kita....
Saya juga ingin memohon maaf kepada anda semua sekiranya ada kesalahan
yang telah saya lakukan...

Wednesday, August 27, 2008

~ No idea


rolleyes kenapa erk...kenapa aku x der idea nk update blog ni...adusss...hubby dah tye lagi dah kenapa blog x di update..hehehe....x der cerita lor....camane nk update...huhuhu..
tggu lah kang klu ade cerita baru update erk...hehehehhe...

Monday, August 25, 2008

~ Kenduri Tahlil & Jalan jatuh..

Ni tengah mengantuk ni....mlm tadi p umah abang saya yg sulung...ada kenduri tahlil..tuk arwah mak usu saya...AL-Fatihah....
kitorang datang lambat..hehehe..dlm kul 5.00 pm cm tu ler...sbb mak saya buat agar2 buah nak bawak ke rumah abang...

Qaisz lak seb baik dia kureng meragam..cuma kene layan jer lah kerenah dia...ha...lagi satu nk bagi tau korang ni...Qaisz skang dah jalan jatuh...hehehe...dah berjalan kt dinding2 umah..kalau kite lepaskan tgn dia ada lah dlm 5 langkah hehehe.....kalau sebelom ni kene pimpin 2 tangan..tapi skang ni sebelah tgn jerk...tapi asik nk cm tu jer lah...bukan main suke lagi dia...hehehe..
perkembangan lain lak skang dia ni suke memanjat...dah bleh cakap "tak de"."totop ah" maksudnye tutup lah..hehehehe

adeh....seronok melayan dia ni..ok lah..tapi kenduri mlm tadi x der gamabr lah..lupe nk bawak camera.....saya berkonvoi bersama sepupu saya iaitu farah & family...daaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...