Saturday, August 14, 2010

Teka teki teka tekokkkk....ular mati?? hahahaha


Salam 4 Ramadhan semua..hari ni saya tak kerja tauu...ni adalah entry autopublish (adoiii..sejak bila lak si fieza ni mandai buat auto2 ni ye??) hehee..nanti korang boring lak tak tau nk buat apa kan..haa..kasi entry laa ni ===> chehhh..macam laa blog ko tuh ramai yang baca..hehe,..alah..ada aku kesahhh ke!!! lalala




Aku mau bagi korang teka ni...gambar kat atas nun cuba korang teka..aku bergambar ngan sape?


A) Aku bersama makcik2 aku
b) Aku bersama adik beradik aku
c) Aku bersama anak buah aku
d) Aku bersama kawan2 aku
e) Aku bersama selamanya


hahaa..teka tau..siapa jawab dengan betul aku bagi korang hadiah bintang..hiks..
bape bintang nak?? hehehe
tak laa..saje2 suka suki nyuruh korang main teka teki nih....sila la jawab ye...

Friday, August 13, 2010

Gambar Bufday Qaisz

Haa..gambar bufday Qaisz da siap..tapi tak banyak laa..baru skit jek...en cerp bz laa skang nih..huhu


kite tengok mana yang adoo je la ekk..kang kalo da siap sumer aku tepek la banyak2..wekeke


Qaisz da get ready nak potong kek..

Tengah geram tengok kek Ultramannya tu..

Masa ni tengah nyanyi lagu happy bufday kot..

Aku tengah leka time ni..alih2 dia potong sendiri kek tuh..hiks

Haus lak bufday boy ni...:)

Ayah mertua tengah borak ngan abang aku yg no 1..
rancak borak..mereka adalah kawan lama..huhuhu


My lovely mak mertua...hehe...senyum lebar ye mak..
dah masuk blog ni..satu malaysia tengok..huhuhu

Ayah mertua ngan my abah...tengah borak2..
nampak garang lak ayah ngan abah ni..huhu

Anak jiran aku ni...dok layan adiknye yang pemalu..

kawan skolah aku ni tau..sorang lagi anak dara..
yang sorang lagi "hot mama"hahaha

Candid picture..hahaha..
jangan maraaaahh haa

Awek arab ni...nak kenal tak?
masih solo tau..
larikssssssss..hehe

hahaa..ntah apa yg aku tgk pon tak tau ler...
ooo..masa ni h tgh gerimis..si ijan nak balik time tuh..

Anak ijan..cute kan..halus jek..
aku nk dokong pon cam takut2...
hehehe

Salam 3 Ramdhan

Salam 3 Ramadhan uolsss..(mengira je laa kroje aku nih..kahkahkah)


Hari nie nak citer pasai paa ha?? hmmm..ok. kita cerita pasal puasa semalam noooo...hekhekhek
Semalam balik kerja terus ajak en cerp ke pasar ramadhan kat area umah ktorang tuu..tak banyak pilihan laa..hambik itu hambik ini skali RM10 terbang kooo... tu masih mengawal nafsu lagi tu..ni kalau pergi ke bazar ramadhan yang besar tak tau lah berapa puluh hengget bleh habis kan. so lebih baik terjah ke pasar ramadhan yang kecik tu..jimat skit duit..muahaha...


aku ni konon2nya tak mau amik nasi tuk sebulan pose ni la kann..selama pose ni baru malam tadi je aku jamah nasik..sebab ada udang tumis tempoyak kooo...mana aku leh tahan kan..tu pon nasi amik skitt jek..haha...sahur lak pagi tadi makan meehun goreng balance semalam ngan air suam..kekeke...nak diet laa konon...wait n see je lah ye noksss...ahaksss


semalam dengar citer dari anak buah aku, dia cakap ayah dia merangkap abang aku lerr , nak balik klang...nk buka puasa sama2..tak tau ler jadi ke tak..klu jadi aku rasa cam nak panggil sumer adik badik datang umah laa..berkumpul dan berbuka puasa sesama..meriah kan..bestnyaa..hehe...ye laa..slalu mesti kurang satu dua family..kali ni biarla semua ado..mengeratkan hubungan kekeluargaan gitu..tul tak??


ok la uolss..aiii mau bikin job..ada kerja nak selesaikan (cakap cam ala2 Nyonya dalam citer CAHAYA tu..sapa tengok?? hehee) daaaaa

Thursday, August 12, 2010

Selamat Berpuasa semua

Salam 2 Ramadhan kawan2...hehe
adoii...tak terlambat kan nk ucap selamat berpuasa kat kawan2 smua..hehehe
semalam tak kerja , so tak dan nk update blog...
sangat2 happy hari nie sebabnya...


Sebab yg pertama, masuk2 je opis ada nampak parcel dari curier service..member opis cakap semalam da sampai dah... dengan muka blur2..sape lakkk yg bagi parcel ni kan..tengok nama company , cam tak kenal je pon..tp ada nama aku..hheehe..yang anto lak nama nye Ms. Tun..adeihhh..jenuhh mikirkan sape laaaa yg bagi ni...pestu baru teringat minggu lepas kak Tun ada mintak alamat sebab nk curier hadiah besday Qaisz...alahaii akak ni..makasih yaaa...hehee
dapat per?? dapat lap top mainan lor..da lama eden nak bolikan lap top tu..tapi tak terbeli2 pon..hehe


Sebab yang kedua, duit Nuffnang aku makin bertambah..tapi tak de banyak mana pon..lom cecah seratus..tp happy laa jugak..sape nak bagi kan??..nak kumpul byk2 baru leh cash out..wekeke...lalalalaa


Sebab yang ketiga , haa yang ni tak leh deterangkan secara details..cukup laa aku cakap "semoga apa yang di rancang menjadi kenyataan...mudah2an berjaya lah hendaknya..kepada orang2 yang berkenaan..sama2 lah kite doakan agar semuanya berjalan ngan lancar ye...aminn.." hehee

itu lah sebab2nya ye kawan2..hehee

Oh yeee..pagi tadi korang sahur apa? aku sahur air jarang ngan mee goreng balance berbuka semalam..hari ni hari 1st aku berpuasa nokss..haha..semalam tak pose sebab bendera jepunggg datang daa..tp hari last pon semalam..hehehe

Hmm..nak berbuka apa ye hari ni...rasa cam nak beli kuih tako laa...hehe..letak peti ais..makan sejuk2..yummyyyy...slurpppp..hahaha


Hari kedua berpuasa ni lom ada lagi ke kawan2 post gambo berbuka?? cam tahun lepas ramai blogger2 letak gambo buka pose..syokkk woo....moh kite buat nak??.... ke aku je yg ketinggalan keretapi..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...