Thursday, August 12, 2010

Selamat Berpuasa semua

Salam 2 Ramadhan kawan2...hehe
adoii...tak terlambat kan nk ucap selamat berpuasa kat kawan2 smua..hehehe
semalam tak kerja , so tak dan nk update blog...
sangat2 happy hari nie sebabnya...


Sebab yg pertama, masuk2 je opis ada nampak parcel dari curier service..member opis cakap semalam da sampai dah... dengan muka blur2..sape lakkk yg bagi parcel ni kan..tengok nama company , cam tak kenal je pon..tp ada nama aku..hheehe..yang anto lak nama nye Ms. Tun..adeihhh..jenuhh mikirkan sape laaaa yg bagi ni...pestu baru teringat minggu lepas kak Tun ada mintak alamat sebab nk curier hadiah besday Qaisz...alahaii akak ni..makasih yaaa...hehee
dapat per?? dapat lap top mainan lor..da lama eden nak bolikan lap top tu..tapi tak terbeli2 pon..hehe


Sebab yang kedua, duit Nuffnang aku makin bertambah..tapi tak de banyak mana pon..lom cecah seratus..tp happy laa jugak..sape nak bagi kan??..nak kumpul byk2 baru leh cash out..wekeke...lalalalaa


Sebab yang ketiga , haa yang ni tak leh deterangkan secara details..cukup laa aku cakap "semoga apa yang di rancang menjadi kenyataan...mudah2an berjaya lah hendaknya..kepada orang2 yang berkenaan..sama2 lah kite doakan agar semuanya berjalan ngan lancar ye...aminn.." hehee

itu lah sebab2nya ye kawan2..hehee

Oh yeee..pagi tadi korang sahur apa? aku sahur air jarang ngan mee goreng balance berbuka semalam..hari ni hari 1st aku berpuasa nokss..haha..semalam tak pose sebab bendera jepunggg datang daa..tp hari last pon semalam..hehehe

Hmm..nak berbuka apa ye hari ni...rasa cam nak beli kuih tako laa...hehe..letak peti ais..makan sejuk2..yummyyyy...slurpppp..hahaha


Hari kedua berpuasa ni lom ada lagi ke kawan2 post gambo berbuka?? cam tahun lepas ramai blogger2 letak gambo buka pose..syokkk woo....moh kite buat nak??.... ke aku je yg ketinggalan keretapi..hahaha

1 comment:

TuN TeJa said...

Amboiiiiii....sape lah Ms.Tun tu ya agak2nya...leh tak suh dia bagi present kat ahkak juga...hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...