Thursday, November 3, 2011

Menghitung hari...

Assalamualaikum semua..

Amacam?? Sihat ker? hiks.. Lama betul tak update blog kan.

Mood nak update blog tak mariii laa..camane nak update..

Sekarang sibuk menyiapkan kerja2 opis. Sebab esok saya dah last kerja dah. Apply cuti awal diatas sebab2 yang tertentu. Nak rehat2 kat rumah sambil layan Abang Qaisz.

Kalau saya tak bersalin lagi sampai 11/11/11, maka saya akan serahkan diri ke spital la jawabnye. Doktor dah bagi tarikh admit ward pon. Due date 12/11/11, tapi doktor suruh masuk wad pada 11/11/11. Memasing suruh saya bersalin time 11/11/11 jugak..hehehe..InsyaAllah...

Sekarang ni dok menghitung hari lah ni..Insin depan cuti, jadi saya amik leave dari hari selasa sampai Jumaat. Sebab Jumaat tu dah tentu2 kene admit gak.

Sebelum ni ada masalah tak cukup air ketuban. Tapi Alhamdulillah semalam scan air ketuban mencukupi. Baby pon sihat. Berat dia dah 3.3kg. Tak sabar rasanya nak tunggu baby keluar.
Harap2 semuanya dipermudahkan.

Ok. Itu je nak update. Takde idea dah. Next week kalau ada masa, saya update lagi ye..

Byeeee.......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...