Thursday, December 30, 2010

Buy 1 Free 1



Hah?? apa yang buy 1 free 1 tu ye?..

Ni haaa. hari tu aku dok carik selipar nak buat pakai pergi kerja. aku pergi kerja tak pakai heel ye. Rajin aku pakai la. Malas kalu sindiri mau ingat.

Masa pergi Giant tu nampak kat XES tu ada tulis Buy 1 Free 1 maka aku tanpa terhegeh2 terus zass ke kedai kasut tu. Merembat selipar yang aku rasa ok laa. wekeke.

Ternampak lak selipar kaler merah menyala kan. Haruslah aku rembat yang itu. Sebab mata aku tak sudah2 pandang yang itu jek. Hahaha.

Cun tak? Cun tak?? cakap laa cunn..hehee...RM29.90 untuk dua2 tu...hehee..
freenya aku pilih selipar putih tu haa..
dah rasmi pon pakai pergi keje..hat merah kene simpan..wekeke

Makan2 Di F&F



Yuhuuuu....1st skali nak ucapkan Tahniah kepada pemain Malaysia...kerana kemenangan mereka, kita semua dapat cuti esok...hooorayyyy hooorayyy..

Hari Sabtu malam ahad abang aku yang 1st ajak makan kat F&F..makanan western sume..sedap dan murah ok. Kedainya pon best sangat. Selama ni member2 dok citer kat FB. Aku hengat jauh benar lah F&F ni. Rupanya dekat je ngan umah aku. Ada laa dalam 15 minit cam tu.

Kitorang pilih makan kat tingkat atas. sebab ada cam pondok tu. beshhh!!!. Bolehlah ko makan sambil bersila bagai kan. Qaisz siap baring2 lagi. wekeke

Order kene kat bawah ye...hehe

Ni kat atas...tapi tak duduk kt sini pon..kitorang pilih kat coridor luar tu...open skit..

Qaisz punya..tapi tak habis.sebab ada black paper..
pedas katanya

Ciken Chop...sedap n terbaekk...lamb chop dia pon sedap...
hehehe


Terima kasih kat abang aku sebab belanja kami makan2...murah rezeki aku wei..
sepanjang cuti ada je yg nak belanja..hehee


psssttt...nak g tau nih..aku dapat hadiah dari en suami tersayang...
tu nanti2 aku story k..ada lagi beberapa entry nih..hehee



Wednesday, December 29, 2010

Shopping barang make up

Semalamkannnnn aku kannnn ajak en suami tersayannggggg pergi Guardian kat Giant nunnn...

Nak menyoping barang make up yang dah tinggal nyawa2..kehkehkeh...

Alah...aku beli hat morah2 jek...beli jenama Silky Girl..sebab aku rasa serasi pakai Silky Girl nye barang..best...yang paling penting MURAHHHHH..murah ye bukan MARAHHHH!!!

Janji muka kelihatan cantekk..idak ler ko pucat lesi bagai kan..kang laki larii ko meroyan lakkk...
Betul takkk?? sape tak sayang suami kann... :)

Merembat lipstik kaler ala2 nude gitu...
Mascaranye best giler...bulu ko leh panjang beb..bula mata tau..bukan bulu lain..hahaha
Pestu aku gedik beli blusher..Blusher ni aku baru2 nak belajo pakai..Not bad...I likeeeee....

ok..muka dah cantek??? dah bubuh bedak berkati2??
dahh..tunggu apa lagii..
Jom tidooo....muahahaha

Cukur Menyukur Kite

Salam semua...sihat tak?? Aku baru masuk keje hari ni lew..wekeke..
Cuti selama 4 hari adalah sangat best..terasa cam nak sambung sampai next week..tapi apakan daya cuti tahun sudah pon habis ku sapu... :)

Selama 4 hari banyak jugak laa aktiviti riadah yang ktorang buat..riadah katanye yek..hahaha

ok2.. berbalik pada tajuk utama ye..pada 25/12 hari tuh umah pakcik aku ada buat kencuri cukur jambul cucu lelakinya..makanya ktorang pon kesana lah yek.. tapi datang kul 2 petang..sebab mak nak buatkan agar2 untuk dibawa ke rumah pakcik aku tu..

i told u orang lah kannnn...cucunya tersangat2 comel okeh! geram aku tengok budak ni..tombam2..sana sini tombam..nanti i tunjuk gambor yek..hehehe

Agar2 Pandan

Agar2 Sirap..ni makan sendiri kat umah...hehehe
Yang pandan tu bawak g umah pakcik..

Mak aku, Qaisz & Me..


Ni laa pengantinnya....cuba teka laki ke pompuan..
alah2..awal2 aku da g tau lelaki kan..lupa lak..hehe..comel kan?? hehehe

Aidil Amsyar....geget pipi tu nak tak ??
huh..geram sungguh la aku ni..

Ikut acik balik nak tak??..berebut2 orang nak jaga budak ni time mak dia keje weih..


Gambar masa marhaban tak sempat nak snap..enpon kat en cerp masa tuh..hehe

Hehehe.....

Lepas ni ada lagi entry2 lain ek...

TUNGGUUUUUU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...