Thursday, December 30, 2010

Buy 1 Free 1



Hah?? apa yang buy 1 free 1 tu ye?..

Ni haaa. hari tu aku dok carik selipar nak buat pakai pergi kerja. aku pergi kerja tak pakai heel ye. Rajin aku pakai la. Malas kalu sindiri mau ingat.

Masa pergi Giant tu nampak kat XES tu ada tulis Buy 1 Free 1 maka aku tanpa terhegeh2 terus zass ke kedai kasut tu. Merembat selipar yang aku rasa ok laa. wekeke.

Ternampak lak selipar kaler merah menyala kan. Haruslah aku rembat yang itu. Sebab mata aku tak sudah2 pandang yang itu jek. Hahaha.

Cun tak? Cun tak?? cakap laa cunn..hehee...RM29.90 untuk dua2 tu...hehee..
freenya aku pilih selipar putih tu haa..
dah rasmi pon pakai pergi keje..hat merah kene simpan..wekeke

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...