Thursday, March 22, 2012

Menu sarapan pagi tadi...


Menu saya pagi tadi nih..hehehe..baru nak letak...
Nescafe panas ngan mee hun goreng..kenyang sampai lunch..tapi lunch makan kuih pagi tadi gak..hehehehe...



Nasi goreng kerabu mangga terbaekkkk


Sebelum tu, nak bagi tau ini kisah 4 bulan yang lepas ye kawan2. Ngeeee

Nampak biras makan nasi goreng kerabu mangga kat kedai Aden ni. Terus ngidam nak makan benda ni. Balik kerja ajak ensuami ngan Qaisz makan kat sana. Hehehe




Ni adalah saya yang dah macam makcik2 ye..Dayana ada dalam perut tengah standby nak rasa Nasi goreng kerabu mangga. Padahal hari tu kene buat MGTT...bedal aje lah...hahahah
Malamnye result darah terus naik.apa pon tak buleh.


Yang ni abang Qais bersama air milonye. Masa ni makan lom sampai lagi.


Nasi goreng daging masak merah untuk encik suami.


Haaa....yang ni la nasi goreng kerabu mangga...terliur lak tengoknye...adehhhh....
diet diet diettttt!!!

Wednesday, March 21, 2012

Kisah Baskin Ronin




Nak cerita sikit kisah pertama kali bersuai kenal dengan ais cream nih.
Masa tu ontheway pak munaweeyyy...eh! salah2
Masa tu ontheway nak pergi ke rumah abang saya kat perak nuu. Singgah sebentar di RnR...
Perot lapor katekooo...hehe
Ternampak lah amoi2 jual aiscream. masa tu saya tak kenal lagi Baskin robin ni tau. Bajet amoi tu jual aiscream murah2 tu la...

Dengan selamba nye saya beli dalam cup cam gambar kat atas tu...
beli 2 cup lagi..sebab nk bagi anak buah..masa tu mengandungkan qaisz..
time bayar tu yang lawak tu.
Amoi tu cakap RM50.25 sen ke..lebih kurang la..
masa tu ingatkan orang lain punya. sekali amoi tu cakap u punya la..
hahaha....
hambekkkk kauuuu,,rasakannn!!!

Nak tak nak bayar jelah sambil gigil2..hehehe
masa tu baru lah saya kenal jenama ini...
sejak dari tu tak berani dah nak beli. tak berapa nak mampu..
kita orang tak ada2..bukan orang ada2..hahahaha























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...