Wednesday, March 21, 2012

Kisah Baskin Ronin




Nak cerita sikit kisah pertama kali bersuai kenal dengan ais cream nih.
Masa tu ontheway pak munaweeyyy...eh! salah2
Masa tu ontheway nak pergi ke rumah abang saya kat perak nuu. Singgah sebentar di RnR...
Perot lapor katekooo...hehe
Ternampak lah amoi2 jual aiscream. masa tu saya tak kenal lagi Baskin robin ni tau. Bajet amoi tu jual aiscream murah2 tu la...

Dengan selamba nye saya beli dalam cup cam gambar kat atas tu...
beli 2 cup lagi..sebab nk bagi anak buah..masa tu mengandungkan qaisz..
time bayar tu yang lawak tu.
Amoi tu cakap RM50.25 sen ke..lebih kurang la..
masa tu ingatkan orang lain punya. sekali amoi tu cakap u punya la..
hahaha....
hambekkkk kauuuu,,rasakannn!!!

Nak tak nak bayar jelah sambil gigil2..hehehe
masa tu baru lah saya kenal jenama ini...
sejak dari tu tak berani dah nak beli. tak berapa nak mampu..
kita orang tak ada2..bukan orang ada2..hahahaha























1 comment:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

rindu nk mkn BR.Dh lmer tk mkn.dlu2 klu ym nk mkn,sure g 31hb sbb de discount, huhuhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...