Wednesday, July 1, 2009

Makan2 Lagi...

Nak citer pasal makan laks....
Lepas balik dari tgk nenek hari ahad tu, ktorang g tgk opis baru hubby..
pestu on the way nak balik hubby ajak g makan...
nak blanje mak n bapak mertuanya makan kt kedai...
sllau beli tapau jek..kali ni nak bawak derang makan kt sana skali..
mak ngan abah saya jarang makan kt luar...derang tak berapa suka..
tapi bila da bawak, derang ikut jek.hehehe...
yelaa..bila ada rezeki lebih skit ni harus ler ingat kt orang tua..amik berkat katako!!hiks..
so, ktorang g makan kt Restoren Aden....yg pames kt tempat ktorang jerk..hahaha
tenkiu ye En Cerpelai blanja kami makan sedap...



Ni abah saya..
Gambar dicilok dari blog En Cerpelai...hiks


Yang ni mak saya...



Time ni memang Qaisz tengah sibuk nak order gak tau..
Teh tarik 1..
nasi ayam 1..hihi....



Ni sape ye??



Siakap 3 rasa...
tak sempat nk snap..
dah kene ratah dah pon...hiks



Kailan ikan masin & Tom yam campur


itu saje untuk cerita hari ahad...


Ni plak citer semalam...kak eza n the gang ajak g makan n lepaks kt area opis aku...Makan kt Casa Bayu Cafe...sedap dan murah...dan yang penting tidak dikenakan tax..hihihi
yang ada di tempat kejadian adalah aku, kekza, ijan ngan kak mala...

gambar kredit to kak eza..saya cilok gambar dr blog dia...


Tempat kejadian..









Jangan tanya namanye..lupe sudah..hihi..plus malas nk taip..

p/s : En. Cerpelai sowii ler lupe nk g tau pasal g makan ngan kekza n the gang..hihi..ampunn...
En Cerpelai skang bizi giler ye..ngan angkut barang pindah opis...kemas opis barunya lagi...
pestu yang penting dia telah dikejar dateline..hiks...tiap2 malam mencari idea tak kira dimana dia berada...aku pon turut menyumbangkan idea yang tak seberapa..kerana aku pon mengejarkan $$$$ ...hahaha...aterrrr...dah nk pose dah ni..raya nk dekat...road tax kete nak kojol dah...kene lah kerja lebih keras...

apa yang penting?? kerjaaaaa samaaaaaa!!!




1 comment:

shiemz said...

wah..makan2..sedapnyer....:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...