Monday, November 29, 2010

Pizza Oh! Fieza

Ngeh ngeh ngeh.... Lama sungguh aku tidah mengupdatekan belog kesayangan ku ini...sayang ke?? hahaa...sayang beb..banyak citer dan kenangan yang ado kat dalam nih..tapi tu ler bila idea tak mariii aku pon termenung je laa kt depan pc..hahaha

Masa pergi beli barang dapur kat Giant aku dok bising2 kat en cerp suruh dia belanja makan sebab perut aku dah mula menyanyikan lagu keroncong..sebelum dia nyanyi lagu rock baik pergi makan dulu ye...en cerp tanya aku nak makan apa..aku cakap nak yee mee sizzling tapi en cerp cakap ramai orang...aku pon cakap laa..KFC je la..tak pon Pizza..hehee..En cerp cakap KFC punya ayam goreng spicy tu tak sedap...dia tak nak..

Maka en cerp tiade pilihan lain..dia cakap rezeki aku kali ni..sebab dia nak belanja Pizza..Yahhooooo....

Sampai2 kat Pizza ada pulak yang baru,.yang cheese tu..perghh,,,memang kaya ngan cheese semata..sana sini cheese...sedapp..tapi muak..cepat kenyang..Papepun terima kasih ye en cerpku sayang...hehee

Air kosong jek,..hahaa..caya ke?? tak laa..air revive kot ni..lupe sudahh


Ciken sup

Ada yang terliur tak?? en cerp add ciken topping...

Roti..ala..lupe dah namanye..hehe


Makan berdua je ngan en cerp..dating beb..hahaa...

4 comments:

:~:Budak Degil :~: said...

oh..nape time aku berdiet ni ramai bebeno buat entry pasal makan..huh!

ini blog ayin! said...

wah..pasni en.cerp leh la blanje ofismate dier yg rmai2 ni..hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

BD - haha...diet ke..cian dia..takpe..jangan terpengaruh ekk..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ayin - ngeh2...boleh jek..tunggu gaji en cerp kt opis tu naik 5 kali ganda k..hahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...