Friday, November 26, 2010

Dah Jumaat ye??

Salam Jumaat semua....cepat betul dah hari Jumaat kan??...

Malam ni nak follow en cerp main raket laa...rasa2 family en cerp pon follow kot..sebab hari tu ayah en cerp call tanya ada main raket tak..pestu en cerp cakap Jumaat ni..hihihi...

Selalu kalau teman en cerp aku tak bawak Qaisz..sebab dia main raket dalam kul 10 sampai kul 12..kadang2 sampai kul 1 pagi...tapi hari ni nak try bawak Qaisz laa..kesian dia kan..dia pon nak tgk ayah dia main badminton gak..hehehe

Malam kang aku memberanikan diri untuk amik gambo en cerp main badminton yo? hehe...selama ni tak berani ...aiii pemalu uuuu...hahahaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...