Wednesday, June 9, 2010

Kek Buatan Sendiri...tapi cam kek kanak2 tadika lak..

Mood rajin datang nak buat kek krim cam kat kedai kek tuuu...hahaha
Sempena anniversary aku ngan en cerp kononnya...sampai amik cuti hari Jumaat lepas semata2 nak buat kek..wakaka...

Sebelum tu pergi kedai kek nk beli bahan2 dulu...esok nya terus buat..semangat giler aku buat..dalam hati jadi ke tak jadi ke tak kan...tapi dek semangat yang tinggi kek pon berjaya disiapkan sebelum en cerp balik dari kerja..

Jom tengok hasilnya..tapi korang jangan gelak tau..kate 1st time buat kek krim ni kan..haha..
aku ni bukan tau deco kek..tangan i tak lembut uuu!!...so ni la hasilnya...yang best kakak aku ngan anak buah tak percaya kek tu aku buat sendiri..wakaka...sudah habis pon kek ni...bagi mak mertua skit...bagi kakak skit..hehehe..klu tak sedap jangan marah ye..saya budak baru belajar..huhu


Kek American Coklat selepas siap dibakar....

Kek da siap letak crim...huhuhu

Adeh...ko tgk tu...cam apa jekkk

Hahaha...aku tak reti mendeco wei...jadi laa kan...

Pakar2 yang terel buat kek tu silalah komen...hiks

6 comments:

TuN TeJa said...

Aduhhhh cam best jer kek tu..tak merasa lah aku yerk...huk..huk..huk..best ke tak???

SyaNa said...

PAKAR BUAT KEK: boleh diperbaiki
hahahaa poyo je aku

yang ok la tu. janji sedap :-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagummmmmmmmmmmmmmm dgn hasil tgn ko nieh ;-)

Redbloodsnow said...

wahhh gagah akak fieza buat ek. pssttt...zie bab bab kek biskut kuih nih mmg ade bengap ckit taw...hahaha

Redbloodsnow said...

wahhh gagah akak fieza buat ek. pssttt...zie bab bab kek biskut kuih nih mmg ade bengap ckit taw...hahaha

farr@ said...

tak sangka akk sepupu aku buat kek krim... lepas ni nk menuntut ilmu nk bertapa kat umah akk la blajar buat kek krim ni..hahahaha,boleh kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...