Monday, December 1, 2008

Ikut hubby pergi jamming..

Sabtu petang hubby dapat call dari member dia...member dia cakap malam tuh ada jamming. so hubby pon join jer lah..dah lama dia x p jamming...last pergi tuh time saya peknen berapa bulan ntah..saya mmg suka ikut hubby pergi jamming ni..seronok..tapi segan ler kan..sbb sume orang lelaki..tapi p lantak le kan..saya ikut somi saya pon..kate tempat sorang isteri tu disisi suami..muahahahha..memula saya bising ler bile dapat tau malam tuh hubby nk kuar p jamming kan. saya dok membebel2..hiks..tetiba saya cakap ngan hubby yang saya nk ikut jugak malam tuh..hubby tanya Qaisz kang camane x kan nak bawak kan..the saya cakap klu dia da tidur saya ikut ler kan...dalam pukul 8.00 pm Qaisz da tidur..bagus anak ibu ni..bagi cam ibu ngan ayah nak p dating..
dalam pukul 9.00 malam tu kami gerak..derang start jamming dalam pukul 10.30 sampai 12.30 malam...kematu punggung aku beb..duduk je x gerak2..
tapi member2 hubby tu ada yang saya kenal le kan..satu skolah gak dulu..cuma saya ni kan sorang yang pemalu malah penyegan gitu!!..haha..
so, saya pon mulekan operasi menangkap gambar..sebab saya nk masukkan kat dalam blog ni ler..hihi...
ok jom layan gambar..



Hubby saya yang pakai baju oren ittew..hehehe

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah,..jamming..mase budak2 dulu selalu eila p jamming..eila main gitar tau..

z@md0tc0m ^^ said...

uuh..dh lama tak gi jamming..rasanya tangan ni pn mungkin dh jem ^^


p/s: makan roti dgn jem nenas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...