Monday, December 6, 2010

Happy Bufday to SyaSya

Semalam umah aku riuh rendah ngan adik badik aku..seronok betul laaa bila ramai2 cam ni kan...Akak aku no 3 nak buat makan2 kat umah sempena nyambut hari lahir anak bongsunye...akak aku siap order "among2" orang jawa panggil..orang putih panggil goodies..hahaha

Aku lak tolong buatkan puding cocktail, mak aku masak kue teow goreng..akak aku datang siap bawak kek ngan kepci lagi tau..kenyang giler lah semalam..musnah dietku..hahaha...

Qaisz pulak tiba2 buat hal.. mana taknye dia ingat besday dia..dia pon sebuk nk tiup lilin..elok je anak buah aku tiup lilin tu dia punya mengamuk tak hengatttttt....sebab dia ingatkan besday dia...tiap2 bulan besday ko ye Qaisz...masa besday acunya pon dia yg tiup lilin dulu..adoii laa...

Bila Qaisz dah mengamuk cam tu, nangis sampai jerit2 ..en cerp pon dukung dia bawak masuk bilik..seisi "memujuk" anak..ngeh ngeh ngeh...kene kaunseling laa apa lagi..dia dah diam baru aku bawak dia keluar...dia takut skit ngan en cerp..eh eh anak aku pon paham apa bila kiteorang kaunseling dia...hahaha

Tak caya??? tak caya tanya dia laa..huhu (lawak jaman bila ntah nih)

Kek besday anak buah aku...sedap gak kek ni..tak manis sangat...

Abah aku tengah baca doa untuk cucunya... Cantek baju Sarawak tu, bah..hehe


Sedia untuk potongggg kek..

Korang tengok muka Qaisz tu hah..masa ni dah jerit2 dah..sebab tak dapat tiup lilin...Oh ya..baju Qaisz ngan kak syasya sama kan..ni ole2 dari Sarawak...tenkiu kak nurul..hehehe



My laling ngamik gambo...

Qaisz ngan sepupu2nya...Yang pakai tudung plain biru tu laa yang baru balik Sarawak...dia masih single lagi ye abang2 dan adik2 sume..kalau berkenan sila taip "BERKENAN" dan hantar ke 78910..hehe

hehe...cantekkk tak?? haaa..ni laa aii punya rantai tangan uuu...i kan suka kaler merah..so anak buah aii belikan merah laa...huhuhu


1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh bestnyer party bestday .. fieza ..kita nak mtk tlg email resepi kek coklat yg moist tu boleh??? email ke idola008@gmail.com

TQ ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...