Wednesday, June 18, 2008

~ Bosannye Hari ni....

cry Bosan sungguh hari ni...x tau kenapa...dari pagi sampai ke petang asik mentenet jek..naik juling bijik mata ni ha...balik2 tgk pcm, tgk blog kengkawan, tgk fenster, tgk wmc..itu jer ler..hiks..bukan x der keje nk buat tapi penyakit "m" datang melanda laks...sat2 lagi ler buat..bukan banyak pon..pemalas sungguh saya ni...hihihi..makan gaji buta ke hape..hahahahha..sendirik mau ingat laaa..mrgreen
Balik ni nk p giant nk bli pampers..pampers qaisz dah habis...selalu tahan smpi ujung bulan..kali ni x sampai laks...next month kene bli 2 paket pampers lah tuk standby...klu x jadi cm ni ler..hehehe..
citer psl qaisz Alhamdulillah sakit mulut dia dah bertamabh ok...p bwak dia ke klinik utara..doktor tu bagu ubat titik..tapi untuk baby ni kene titik kat kain then sapu kt mulut dia...doktor kata kene jangkitan kuman.."fungus" namanye...qaisz dah boleh mkn n minum susu dah..hehehe..
Tgk blog kengkawan sumer best..tapi blog saya ni cam haprak jek..nothing..chewahh speaking london lak..tgk blog diana nmpk dia masak ketam...tingin nk mkn ketam...tgk blog eila nmpk dia bli cadar, tingin lak nk bli cadar..hahaha
tapi apakandaya...sumer itu hanya dlm mimpi jer lah...minyak dah naik rege..kene bajet2 ler...rolleyes
untuk entry kali ni saya x tempek gambar erk..sbb x der apa yg hendak ditempekkan disini...hehehe

2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aminnn qaisz dah ok dah ..alamak kuatnyer pengaruh blog kita yer ... he..he... fiza cadar tu mmg berbaloi beli ..mmg selesa .. kita pun beli dr. Kak chah .lama dah .. rambang mata tau ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana...mmg kuat pon blog diana mempengaruhi napsu ku..hahahha...tu ler tgk cadar2 tu cm selesa je bila wat tdo..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...