Wednesday, January 7, 2009

Cuti Raya Cina..Apa plan??

ermm..hujung bulan ni cuti panjang kan..kira panjang ler tuh..
apa plan korang??..nak g bercuti ke??..nk g honeymoon ke??...
berkelah??..hihihi....
sekarang ni saya dah plan nak berkelah bersama family n adik beradik saya...

memula nak pilih air terjun..tapi bawak mak n abah saya kan..cam x sesuai lak ..
yelaa..tempat tu sejuk kang x pasal2 abah saya semput lak..kesian lak nanti..

malam tadi ada g tau ngan mak saya pasal plan saya ni..mak saya cakap x nak pergi air terjun..nak pergi pantai2...dia teringin..siap cakap nk buat nasi impit lagi..huhuhu...
pestu saya call kakak saya..sama ada pantai morib atau bagan lalang...
tapi yang pasti buat sementara ni Bagan Lalang ler...huhu..harap2 menjadi ler ye..

Kita hanya merancang..
Tapi Tuhan yang tentukan...

p/s: abang...ok tak plan ni??...huhuhu...
tu ler..dapat isteri yang suke makan kepak ayam..
jadinye bile time cuti, nak berkepak je ler......wakakaka...

8 comments:

ai said...

aku x sabar nk balik melaka! huhuhu....windula ngan mak + abah aku. ;(

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ai..
wooo..orang melake upenyeee..

haruslah balik kan kak..
klu da windu gilerr...

lily lotus said...

semoga sume berjalan lancar n have fun!

honeysour's blog said...

waa...bagan lalang....
best tu...

dah siap ke ek gold coast tu..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak lily,
thanks kak..harap2 cm tu ler

honeysour's,
dah siap da..tp fiza x der le nk p situ..
mahai ler..hiks..
kot2 ana nk honeymoon kt situ ok ler..

eza said...

nak ikut..nak ikut....

SyaNa said...

plan nk dok umah..tido bgn lambat..
tgk tv dr pagi smp mlm
pastu mkn..pastu tido blk
hehehehe acik tak??

cintaKusayangMu said...

aiii....akk leh jln2 ngn family..qis lak dok terlangkup wat assgmnt..huhukk..dh la xde cuti raya cina kt cni..sungguh kejam ini indon...menci...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...