Friday, July 17, 2009

Gilerrrr glemer kah aku??

Tajuk tak bleh blaaaa...kahkah!!lol
En Cerpelai cakap saya giler glemer..sebabnye saya suke sangat amik gambar sendiri, tgk cermin lama2, tgk gambar sendiri..tgg video sendiri...hehehe
sambil tu verangan jadi model...wakakaka....
Ntah ler..saya mmg suke cm tu...snap muke sendiri nk tgk kot2 ada tak kene ke ngan muka saya..
wekeke...sesungguuhnye saya bersyukur dengan apa yang ada...hehe
korang tak caya ke saya suke amik gambo sendiri??
Nah!!..tengok le gambar kat bawah ni..
tapi saya letak yg bertudung je lah ekk..
byk lagi sebenarnye..tapi tak bertudung..hehehe



16 comments:

SyaNa said...

hehee
aku pn amik gambar sdiri sbb takde sape pelawa nk snap gambar aku
sob sob

eza said...

fiza......
aku baru nak update blog aku cite cam ko ni ha....siot ko dah buat dulu....aku pon sama la suka snap gambar sendiri.kekadang smpi en yeop heleng kepala.latak ler...aku bukan kacau orang pon....kalu korang berbulu/jaki jgn ler tgk..betul x????

ijan@2 aka ummihakimi said...

aku pon ade gak amik gambo sendri.. tpi cam hampagas je... memang xbley nak tunjuk.. karang terjojol biji mata orang dok menengok..

ai said...

aku suke!!! :P

~Atie+Farid~ said...

ai like...tapi ble nengok ketembaman pipi ku ini..terus delete....huwaaaaaaaa

helena's said...

sama sama sama..eheh

Dj Epoi said...

Tgk arrrrr bini sapa?
Hehehehehheeh......

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
tu ler kann..
dah takde orang nk offer..
apa lagi..amik sendiri ler..lagi puas hati..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak eza,
hahaha..saya da lama nk buat..tapi asik bizi jerk...
syokkan amik gambar sendiri ni..

cik cerpelai mmg da byk kali geleng kepala..hiks

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ijan,
kehkeh
gamabr apakah itu??
adakah gambar 18sx??
hihihi

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ai,
syokkan kak ai..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

atie,
ala...ketepikan dengan ketembaman kite tu..
lantakler..
muke kite, camera kite...
so, tak yah nk segan2..
pipi tembam ni lah yg best...
cam aku ler..hiks

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cik hel,
sama2 yer...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Bro Epoi,
bini CERPELAIIIIII
kahkahkah

easza said...

suka gak amik gmbr sendiri... tp selalu jd xlawa jer.... adoyai....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

easza,
hahaha...tak lawa takpe..
janji puas hati tgk muke sendiri..
gile glamer kannnn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...