Monday, July 13, 2009

Opis Lama & Opis Baru En Cerpelai

Ha...kan saya dah update secara marathon...
hiks
nak tunjuk opis lama ngan opis baru En Cerpelai kita ni...
skang dia semakin bizi ngan kerjayanya..hahahha....
papepon kerja tetap kerja..kesihatan kena jaga ye sayang!!
jangan tensen2 kang darah tinggi tu naik lak..hiks..
Semoga abang sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan..
Aminnn..

Mula ngan opis baru ek.



Workstation EN Cerpelai..

Keadaan di sekitar department beliau.


Opis lama..





13 comments:

SyaNa said...

upgrade opis la ye..cantek pantry baru tu

Dj Epoi said...

Yer Sayang!!!!

Jangan tension2 yer.......

Walaaweiiiiiiiiiii....heheheheh..

Gua plak yg leeeeebey

M@L@ said...

cantek ofis laki ko...besau yer mesti gamai pekerja...ada keje kosong tak??

shiemz said...

o..cantek opisnyer..besau gak... :D

miji said...

opis lame tu dah macam sarang mat gian pun ade.. hahahaha

sadis tol tempat keje laki mu itu...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
yang...bukan upgrade opis..
tapi pindah opis..
hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Bro DJ,
hahaha...lawak le bro ni..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak mala,
cantek kan..
mmg besar giler..
staff tak ramai sgt...
huhu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

shiem,
hehee..kembang muntut bosh somiku ni kang..hehee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

miji,
wei ngah!!.. tu opis lama...
tikus pon ada dalam tuh..
opis baru skang da cam opis PERDANA MENTERI...
llalalaa.a

alidyangon said...

Sys Fieza

Memang cantek ofis ni, company international kena cantik cantik la...

Kalau tak cantik, Nanti apa pulak kata customer atau prospek...Ini ofis ke tempat lepak berjudi ni???

he he he he he

Entah entah ofis ni, DJ epoi yang jadi pakar ID nya tak?

Cantik la walaweyyyy...(tiru dj epoi dan lepas tu lari laju laju arah ke laut...takut kena lepuk... dekat Tanjung Gile...he he he)

Nanti kita gi makan kat Tanjung Gile nak????? aku dengar tikus kat sana dah gemuk gemuk dah, saiz kecing pun ada...

ijan@2 aka ummihakimi said...

weih... beso gilew le labang kudrat tue... kalah infiniti yg blah belakang tue...

en cerpelai.. jangan sampai aku nampak ko lepak kat greenbox je...mentang2 le ade pakej murah..

cerpelai said...

Greenbox?
Menatang apa tu? Green Tea tau laa gua.. Hahahahaa..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...