Thursday, September 10, 2009

Aku makin tertekan...

Haihhh..orang lain bila dengar lagu raya berkumandang sikit punya happy sebab tak sabo nk raya..
tapi aku????. makin tertekan wei bila dengar lagu raya..
sebabnya banyak benda tak setel lagi...

-baju aku anak beranak kat tailor tak amik lagi
-kasut qaisz tak beli lagi
-kuih raya tak beli lagi
-duit raya tak tukar lagi
-baju hubby tak beli lagi
-yang paling penting ZAKAT pon tak sempat hubby nk p bayo ~ korang dah bayo ke?
-road tax kereta nak mati 25hb ni
-rumah tak kemas lagi
-langsir tak pasang lagi
-bilik pon tak kemas lagi
-lampu pelita tak pacak lagi

YA AMPUNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!! banyaknye tak setel lagi..
bukan sebab aku sengaja nak lengah2kan
tapi sebab $$$$$ tak dapat lagi

Ya Allah Ya Tuhanku Kau permudahkanlah segala2nya...Aminnn...









9 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kita raya ala kadar jer .. bonus apa pun tak der thn nieh .. makanya feel raya tue kurang skit kot .. tgh pikir brg2 nak bersalin yg x beli apa lagi nieh ..

honeysour's blog said...

sabor fiza...
pelan2 kayuh...

Redbloodsnow said...

zie pun lom byr zakat lagik...hehe. sabtu karang baru pi byr n beli bbrg wat raya :)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
tu ler..tak de feel raya da ni..hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ana,
tgh sabo lah ni..
hehhee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

zie,
harap2 sabtu ni akak dah berduet gak ler..hehehe

SyaNa said...

ape bos kamo neh lmbt bg bonus
kekeee
ce tiru bos aku tu..awaalll da release ngan gaji2 sekali

mampos bulan depan sangap :p

M@L@ said...

yer lah nape bos ko tu lbt sgt sama ler dgn boss aku senyap jer... mcm x dpt jer thn ni.. huhuuhuhu..

~amy liana8886~ said...

ok la tu..sy ni gaji xdapat2 lgi..smua benda xbeli lagi..lg tertekan..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...