Wednesday, July 21, 2010

Hai Obat..hai obat...mari beli obat...

Salam 1 Malaysia semua. Haaa..apa yang hai obat hai obat tu fieza oii?? jual obat ke kau nih??..hiks..tak laaa..nak citer pasal semalam nih...


Mendong kan...time ni baru gerimis mengundang jekkk...

Semalam balik kerja terus amik Qaisz kat rumah dan bawak dia pergi klinik Alia. Naseb baik laaa belum tutup lagi. Sebelum tu aku dah call mak aku suruh siapkan Qaisz tak laa nanti tergesa2 kan...hehe

Kesian mata Qaisz..huhuhu

Kitorang bawak Qaisz g klinik sebab dia sakit mata. Doktor cakap liang kat mata tu tersumbat..sebab tu keluar taik mata banyak dan membengkak...

Dia leh buat muka cm ni masa aku ambik gambo dia..hehe

Yang peliknye bila bawak Qaisz ke klinik Alia ni elok je dia tak nangis..tapi bila bawak ke klinik siti, baru sampai pintu dia dah nangis2. Semalam bila nurse sebut nama Qaisz, dia yang cepat2 masuk dalam bilik doktor..tak nangis pulak tuh..hahaa..nak klinik mahal je Qaisz ni..hiks..cam ibu dia jugak (nie en cerp yang cakap laa..hehe)

Elok je tak nangis2..cam ni kan baguss..

Posing dari ibu dan anaknye..

Habis je jumpa doktor terus aku request en cerp blanje makan..hehe..

Makan per tu fieza??
kalau nak tau tunggu next entry ok...
hahaha...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...