Wednesday, May 11, 2011

Perutku ketika ini ( 3 bulan)

Salam semua.. dah makan ke? hehehe...

Start bulan ini saya nak amik gambar saya / perut saya di sepanjang proses kehamilan saya ini...tuk buat kenang kengangan..hihihi...

Ni gambar tengah duduk..klu berdiri tak ler beso cam ni..hhehehe
nampak sangat beso perot ye tak?? hehehe

3 bulan a.k.a 13 minggu lebih...

ohhh....bolat sungguh saya...
tak pasan sangat kan klu berdiri..hehee
berat terkini adalah
72kg jekk..
hahahaa...
tak kisah lahh...lepas bersalin kene diet sungguh nih...

Hari tu buat MGTT..ala yang minum air gula tu..
doktor baik kan..blanje minum air gula..
saya berjaya habiskan air gula tersebut dengan 3 kali teguk kot..hahaha
teguk pertama banyak sangat..sbb dah kehausan kan..buat2 lah cam minum air jus..
teguk kedua ngan ketiga da rasa semacam..tapi buat2 tak tau..hahaha
seb baik tak muntah..kalau tak mau kene pergi minum air gula lagi...tak koser mak!!

ALhamdulillah sebelum minum air gula 4. lebih..
lepas 2 jam minum jadi 7.1..kalau 7.8 dah kene kencing manis da...hehehe

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tgk perut melebar tue .. confirm girl ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana, hahaha...ye ke? fiza pon tak tau boy ke girl..lom scan lagi..tggu ujung bulan ni..
tak kisah laa baby apa pon..janji sihat..hehee

ibu qaleesya said...

diana: betoi tu.. girl. hehee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ibu qaleesya , hehehe...amin..kite tggu nanti ye..

Wawa_Nadwa said...

besyarrr nya pewot akk.
kembar ke?
hehhee!

take care ye!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wawa, hehehe..besar sagat ek..
mana ada kembar..seorang je dalam perut nih..hiks..
thanks wawa,.

_nurazeera_ said...

akk comelnye perut >.< nk pegang bole? hikk. semoga sihat selalu ye :)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

zeera,
nak pegang eh? meh la pegang...hehee..thanks ye..

Yantie said...

dah lame tak singgah sini..;)
tahniah ye Qaisz nak dapat adik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...