Friday, July 22, 2011

Esok 24 weeks bersamaan 6 bulan~~

Salam Jumaat semua..
Lama sungguh tak update blog ye..
Bukan apa..takde idea dan tak der cerita yang boleh dishare kan..(cakap je lah malassss kannnn)

Esok dah masuk 6 bulan dah..
Alhamdulillah segala mabuk2 kepayang tu dah berkurangan..
Dah boleh sental segala makanan yang sedap2.

Durian pon dah bleh telan..tapi di pantau oleh en cerp.
Dia cakap makan sikit je jangan banyak2..kehkehkeh..bahekklaahhhh sayangg...
Air yang berkarbonat je saya tak berani nak tegokkk..setakat rasa buat basahkan tekak bleh laa..kadang makan2 kat fastfood terlupa nak order air yang takde gas..Maka, minum je la seteguk dua..nak minum beriya tu memang takkk laa...
Raya kang harus bawak air sendiri bila bertandang ke rumah orang ye!

Kite cerita pasal berat pulak ye. Sepanjang saya mengandung ni berat dah naik sehingga 6kg..
Mau taknya.. asik lapar lapar dan lapar saje..Lepas bersalin kang kite coba kuruskan badan ye..sekarang ni biarlah ia membesar dengan jayanye...hahaha

Baby lak Alhamdulillah aktif benor dia kat dalam perot nih..
Hari tu masa Abang Qaisz dok terjerit2 main ngan en cerp, yang baby kat dalam ni pon join skali..dok gerak2..nanti baby dah kuar leh main sesama ngan kite ye...hehehe
Laki ke perempuan?? hmm..belum tahu lagilah..tak kisah pon janji sihat dan sempurna..
Dah scan bape kali tapi tak nampak..baby maluuuu...dia nak suprisekan kami kot..
Tapi kene scan jugak..sebab nak tau kedudukan uri dah ok ke belum..mana tau baby nak tunjuk jantinanye kannn..hehehe

Ok lah..tak tahu nak citer apa lagi..tetiba takde idea..

2 comments:

NOR said...

hi kak...beze kite s'miggu je...same here,dh scan but bby xmo tnjk gender die,but rase mcm boy jgk kali nie...he3x..28w nnt scan lg utk tgk kddkn uri,hoepfully bby b'murah hati nk tnjk gender sbb abg die dulu pn dh b'salin br tau...=)

POSH76 said...

blogwalking

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...