Wednesday, August 1, 2012

Menu berbuka untuk beberapa hari bersama Adik Maria Dayana

Hai semua. Hari ni ibu kita nak tunjuk gambar2 makanan masa berbuka...
Dah berapa hari ibu kita perap dalam enpon dia.
Sikit hari lagi mesti gambar2 tu keluar cendawan.
Eh! Kita dah merapu ni. Jom kita tengok apa yang ada.
Untie2, kakak2 semua jangan terliur tau...hikhikhik

Yang ni ayah kita teringin nak makan cempedak goreng. Bau dia memang tak bleh tahan.
Abang Qaisz kita pon suka makan Cempedak.

Ala..Gambar tak berapa nak cantek la.
Ibu kita kalau dah lapar cam ni laa..Snap ikut suka dia je..
Ni beli kat bazar je ni. Rendang daging. Yang ni pon ayah kita yang teringin
nak makan.

Ha..Belum raya tapi ibu ngan ayah dah makan lemang dulu dah.
Peberet ayah kita ni..Pon beli dekar bazar jugak.


Yang ni Abang Qaisz punya. Asik nak makan kepak ayam je sekarang ni.


Rojak singapore ni ibu kita ngidam masa mengandungkan kita puasa tahun lepas. Tapi tak dapat carik
Sekarang ni ibu kita baru dapat carik. Suka la ibuuu tu.hehehe



Hari ni nenek kita masak nasik lemah buah bidara. Hehe.Pandai2 je kita tokok tambah kan.
ibu kita ni kata diet. Tapi makan kemain banyak lagi kan.

Ni air apa ntah. Kita dah lupa. Ibu pon tak ingat jugak. Hmmm

Otak2 dengan kepak ayam.


Kuih muih. Semalam ibu tak sempat nak amik gambar. Nanti kita ingatkan ibu kita lagi ye.
Sebab blog ibu kita ni dah lama sangat tak update. Ibu malas ye!! hehehe

Ok lah. Kita nak minum susu dulu.. Nak tido. Bye2 semua....Ngeeeee

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppinya gegirl tue kalah org pose ;-)

Has said...

Salam Fieza..

Saya ada baca entry fiza masa pregnant pasal buasir..

http://fiezzamy.blogspot.com/2011/09/kisah-7-bulan-dan-sewaktu-dengannya.html

Saya baru kena sembelit beberapa hari lepas (after 8 month pregnancy)..then rasa macam ada buasir keluar lepas tu..tapi sekarang dah ok.cuma risau takut takut tak boleh bersalin normal..masa fieza bersalin hari tu, buasir tu ada keluar balik ke tak? please share sebab saya risau takut tak boleh bersalin normal...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...