Thursday, December 18, 2014

Makan free kat Vivo

(Ni la masalah aku ni..tu la, lama sangat tak update blog. Sampaikan nak taip untuk permulaan pon da tak reti. Dok la menung depan pc sambil jari jemari kaku kat keyboard..hahaha)

Assalamualaikum semua? Jangan terkejut la klu tetiba update blog ye. hehe

Dari beberapa bulan lepas konon2 nak jadi blogger tegar balik. Tapi hampeh je kan.

Ok la. Slow2 buat ye tak?


Semalam hari melantak saya. Tetiba bos nak belanja makan kan. Tak baik pulak tolak rezeki. Padahal konon2nye tgh mendietkan diri kannn. Almaklum lah badan mencanak2 naiknye. Kitorang makan kat VIVO je. Sudah lama tak makan Tropicana Chicken Chop ke haper ntah namanye.

Banyak jugak kitorang order. Sebab ni la masanye mengepow bos. Kahkahkah.

Pizza apa ntah..ku tau makan jek. Sedap jugak.

NI member opis nye makanan. Terliur tak?? hehe

NI pon sedap jugak. Jgn tanya nama ye. tak tau..

Kepak2 ayam.

Ni saya punya order. Sedapppppppppp

Kiwi float. Pon sedap jugak la...kalau letak aiscream vanilla lagi sedap kot..kekeke


Menyang kenyang sangat2 la. Terima kasih ye encik bos. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...