Friday, January 2, 2009

Jusco & Makan Di Bagan

Malam tahun baru 2009 saya keluar lagi dengan hubby, ina, farah n boypren farah..huhuhu
sebelum jumpa farah, saya ke Jusco Bukit Tinggi...saja nek window shopping..masa pergi Jusco tu dengan ina skali le..Qaisz tak ikut..sebab dia dah tidoooo...huhuu...
Kebetulan tengah sale kan..ermmm..naik juling ler nengok baju2, kasut2 sumer tuh..
saya nak tengok iron kat Jusco..sebab iron kat rumah dah jahanam da...
seb baik dapat yang murah..brand ELBA baru RM20++..huhuhu..jadi ler kan..dari x der..
lepas tu ina lak cari kasut...Ina banyak buat lawak kat Jusco..naik pecah perut saya ngan hubby gelak...x yah citer sini ler..sebab Ina dah sound saya awal2..dia cakap "Akak jangan nak tulis kat blog pasal kat Jusco ni erk"...ok ler..akak x citer pon...hiks..
Lepas tu dalam kul 10.00 mlm kami gerak ke Tanjung Harapan..nak ke bagan...sebab da janji ngan farah nak jumpa kat sana..
sebab apa tau..Boypren farah si Mr Danial nak belanja..apa lagi..laju jer lah kesana..
Makan ketam masak blackpaper, ikan siakap masak Thai, udang masak apa ntah..sodappp...
Tenkiu farah n Mr Danial...lenkali leh banje lagi..
Tujuan makan sesama adalah nak mengeratkan hubungan silaturrahim antara benua - ayat ni si farah yang cakap..wakakakka..
Pape pon memang best..sampi umah kul 12 lebih kot...
Gambar x der ler...bateri kong..muahaha...(padahal malu nk snap)...
ni ada skit gambar dari enpon hubby...


tudung pink tu Ina..
saya yang bertudung itam..muekeke..

4 comments:

ai said...

kau makan smp dah takmo pandang camera! keh keh...burok lantak! ;P

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ai..
wakakka...kebuluran le kak..
lapooo..
tu yang melantak x hengat tuh...

eza said...

hahaha...ada orng tu pilih bulu nak blanja..."begini la nasib diriku yg malang oh tuhan....."

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak eza,
wekeke..
relaks le...kek za n the gang da slalu dapat banje..
kami2 ni baru pestime..huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...