Wednesday, December 31, 2008

Berkelah di Pantai Klanang

Hari ahad lepas tengah saya buai si qaisz tu tetiba terpikir nak pergi berkelah..dalam pala otak pikir morib je lah kan paling dekat...terus saya sms kawan saya ina ngan kazen saya si farah..
tye derang nk join tak..tak kan saya nk pergu ngan hubby je kan..ajak mak saya dia malas nk ikut..
so sms pye sms derang pon nk join..sebenarnye saya sms derang masa tu, saya lom tanya hubby lagi tau..wekekeke..
dalam kul berapa ntah baru saya g tau hubby...seb baik hubby ok jerk...hiks..
kami gerak dalam kul 2 petang...
ntah macam mana sampai simpang nk ke morib tu ada nampak Pantai Klanang..terus g tau hubby nk pergi situ..sbb x ramai orang...
makanan kami bawak x byk pon..saya bawak karipap je..
ina bawak mee hun dan farah lah bawak sandwich ngan nuget...
seronok sangat..nak2 si Qaisz..sebab 1st time bawa dia pergi berkelah..bukan main suke lagi dia tuh...huhuhu..
moh layan gambar...

Ni on the way nak amik kawan n kazen saya...

Ni kawan saya..Ina ngan adik dia Najwa...

Ni kazen saya..muke tengah suke nak ke pantai..

Si Qaisz dah haus da ni...hiks


Da sampai pon...cantek kan.Pantai Klanang, Banting

Da samapi terus makan..lapooo beb...

Farah...

Mee hun goreng dari Ina..


Nuget dari Farah..


Sandwich dari Farah gak..huhu

Saya bawak ni sajok..Karipap


Hubby yang memalu kucing...wakakaka

Ok...Jom mandiiii...

Nak enterprem gak..huhuhu

psstttt....malam ni nak kemana plak korang??..kitorang baru plan tadi..tak tau jadi ke tak..huhuhu

4 comments:

emellia said...

wah-wah mandi laut ye.. mujur si kecik tu tak takut air.. malam ni sambut new year kat mana??? aku sambut atas katil la gamaknye...

* salam perkenalan.. meh jemput datang blog aku.

~PakKaramu~ said...

Selamat menyambut tahun baru

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Salam tahun baru fiza .. pantai klanang ni ramai tak tau kan ... kita selalu dtg kalau balik umh mak kt jenjarom .. x pernah mandi pun .. selalu dtg lepak2 minum jer ;-)

eza said...

woi...x ajak aku pon...sampai hati korang ek....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...