Monday, December 22, 2008

Cerita ceriti Qaisz

Alang2 balik lambat ni kan..
saya update ler blog saya ni ek..
nak cerita pasal Qaisz ni...
sejuk perut saya ngandungkan dia..
mana tak nya...malam semalam kat umah saya ramai orang..
kakak saya datang ngan anak2 nya..
lepas tu masa nak balik, saya sakat ler anak buah saya ni..
then anak buah saya pukul2 lengan saya banyak kali...saje je gurau2 kan..
lepas tu Qaisz ni pon tgk je lah.. saya lak pura2 nangis...hihih,,
alih2 qaisz lak ikut nangis...meraung2 dia nangis....adoiii...
da banyak kali da macam ni..
aganya dia x suka tengok ibu dia sakit dan disakiti kan..terharu ibu....
lepas tu kat muka saya ni ade cik puan jer ra wat...almaklum bendera jepun nak mariii..
hubby lak pantang nampak.. dia tarik saya ke katil...opssss...jangan pk bukan2 tau...
korang ni...hahaa..
hubby tarik saya ke katil dia pengang saya pestu picit jerawat saya ni...meletopss le...
pestu cam ade bekas kan..merah2 cam tuh...
saya cakap ngan Qaisz.."dik tengok muka ibu ni...sakittt nyaa..ada darah"..
lepas tu dia cam nak nangis da..dia nk pegang muka saya...
hahaha....
Qaisz sayang ibu ye??..
ibu pon saaaayyyyaaaanggggggggg Qaisz..
mmmmuaaaahhhhhh!!!!

ok tu saje..
tetiba je da habis...

4 comments:

helena's said...

alahai,,comel gile la..

helena's said...

sangat comel laaaa...

Sue@MamaMaryam said...

ala...pandainya dia syg ibu dia.. sweet je kan..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

helena...
tenkiu2.

kak sue...
tu ler kan..huhu
kak, nape saya x leh masuk blog akakkk..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...