Monday, September 14, 2009

Rezeki Qaisz..dapat kasut ngan baju raya & Aku cat umah

Salam uols...tengah buat pe tu..kuih raya ke?? hehe..almaklumlah lagi berapa hari je dah nak raya kan...mood keje pon elek...yang ado cuma mood beraya kannnn....

Alhamdulillah..Qaisz tahun ni dapat kasut ngan capal ngan baju raya yang disponser oleh atok usop nye..hehehe....secara tak rasmi menjimatkan duit aku...hehe..tak yah beli kasut dahhh...hehee..
Atok belikan Qaisz baju HACKET 2 helai, kasut ADIDAS ngan CAPAL..kehkeh..raya sakan anak aku tahun ni..tak pe laa..rezeki dia kannn...

Baju ngan capal tu atok beli malam minggu..derang p Bazar Ramadhan kat Klang...smpi kul 3 pagi derang pergi..hehe..pestu nk belikan kasut Qaisz tapi tak tau size dia...alih2 semalam lepas aku habis cat satu umah, terus pergi umah mertua...aku cat umah tau..sorang2 lagi...ada skit bangga laaa..ngan puas hati...Qaisz ngan bapak n mak aku ada laa tolong skit..tolong tanggal kan cat yang lama tu...Qaisz punya suka bila dapat Green light dari aku..selama ni bila dia kopek cat tu mmg asik kene marah je..tapi kali ni ibu dia surh kopek banyak2..hahaha kejam ke aku?? tak kan..bila lagi nk tlg ibu dia ni...dan2 malam tadi mak aku terus pasang langsir raya...kehkeh..semangat nooo

ok2..lari topik lakkk..lepas je habis berbuka, mak mertua ajak p klang..hubby tak ikut sebab bz wat artikel APO?.. nak carik kasut qaisz..aku pon ikut je laa..seb baik laa aku tak de duit...klu tak mmg penuh la beg plastik kiri kanan tangan aku..kehkeh...Qaisz lak asik nk dukung je...tapi tak pe..sebab ibu dia nk berjalan punya pasal sanggup aku dokong dia..penat blakang cerita..hehehe..dapat lah Qaisz sepasang kasut adidas..pestu dia bleh mintak atok dia belon lak..haihhh...

jalan punya jalan..kul 11 baru smpi umah..tak habis2 mulut aku dok cakap time kasih je kat mak ngan ayah..hehehe..semoga atok makin murah rezeki ye tok..

jalan kt klang pon da lain laa..mana yang dulu jalannye dua hala dah jadi sehala..klu 1st time pergi sure gelabah skit...hihi

ok..meh tgk gambau yeee...


Ni je juadah yang sempat snap...




Ijau lagi...tema belah mertua semua ijau..tapi aku je lari dari ijau..tema adalah warna warni...
tak tau nk cakap warna apa..hehhee...tapi cam rasa nk beli baju ijau je..pe kata en cerpelai???kahkahkah

Edit
lupe lak nk g tau...sepanjang aku kat umah mertua, Qaisz telah dijaga oleh babysitternya..kehkehkeh..siap bawak jalan2 naik motor baru lagi..kan miji kannnnn...hehee
lepas tu asiklah tye pak ngah mana..pak ngah mana..
pak ngah ko nak p kencing pon tak dan Qaisz ..eheheh

raya kang bila balik sepang ko kene ikut gak tau..bleh jaga qaisz lagi..hahahaha..
habisla shida time tu...

miji..akak da citer da ni...sorry laa..lupa laa..terlalu happy dapat barang dari atok n nenek..kekekeke

4 comments:

miji said...

ait citer aku jaga qaisz takde ke hahahaha

Redbloodsnow said...

adehhh!!! terlior tgk juadah tuh. pssttt..kasut adidas tuh comel lah kak fieza


:)

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonymous said...

As that interestingly sounds

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...