Monday, December 7, 2009

Lagi 2 hari je Qaisz nak operate

Lagi 2 hari je Qaisz nak kene operate...tapi perasaan aku sebagai ibu dia sendiri pulak yang rasa semacam jek....



Baru saja Doktor dari hospital klang call aku tadi...terkejut aku sebab dia terus cakap cam ni:-

"Ini ibu Azwar ke??..." terus lajuu je jantung aku tau..sebab doktor tu tak kenal kan diri dia dulu...aku dah terpk anak aku kat umah tu jadi pape ke..uisssss....

pestu aku jawab "Ye saya ibu dia..kenapa ye?"

doktor tu jawab lak " Saya Doktor daripada hospital klang..nak buat pengesahan hari khamis ni dapat datang ke tak..lepas tu nak sunatkan sekali ke?"

"InsyaAllah kami dapat datang..tapi tak nak sunat sekali..cuma nak operate telur tu jek..Lagi satu doktor, berapa orang nak kene operate hari khamis ni?? pestu ada tak yang lagi muda dari anak saya??" ~ panjang kan aku tanya..hehehe

" Dalam 6 orang je..wat masa ni anak puan yang paling muda..kite akan operate yg paling muda dulu laa"

lepas tu aku tgk doktor tu cam nak cepat je kan..aku terus cakap "ok lah"..hehe..

Fuhh..lega...memang aku harap2 sangat Qaisz orang yang pertama kene operate hari khamis ni...yelaa..sebab dia kene puasa...takkan nak tggu lama2 kan..operate start kul 8..tapi kul 6 pagi da kene tercegat kt spital sebab nak kene register dulu..pukul 7 tepat kene ada kt wad bedah tuh...


Kepada kawan2 blogger semua mintak tolong doakan Qaisz ye supaya operation ni berjalan dengan lancar dan supaya Qaisz cepat sembuh.. Harap2 dia ok la masa kene puasa nanti...huhuhu
- start Khamis ni aku dah cuti sampai hari Isnin...-

16 comments:

JiEjAh_DeEn said...

moga semua berjalan lancar :-D

Wawa_Nadwa said...

moga semuanya berjalan dengan lancar.
dont worry k.

TuN TeJa said...

Insyallah berjln lancar nnti...

SyaNa said...

sori yang lama menyepi
aku doakan anak ko ok
semoga sume berjalan lancar ye
ape2 sms aku ye
ko tu jaga diri jgn dok risau sgt
nnt ibu plak sakit

~Eila @ Along~ said...

moga Qaisz cepat sembuh..jgn risau sgt fieza..budak2 cepat baik..lagipun kan ade fiza menjaga..lagii cepat sembuh tu..eila doakan sumer berjln lancar ye..amin..

Fiza Nordin said...

semoga pembedahan Qaisz berjalan dengan lancar dan Qaisz cepat sembuh...amin!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak jiejah,
mekasih kak...harap2 cm tu laa..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wawa,
thanks wawa...amin..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Kak Tun Teja,
huhuhu.....mekasih kak...
InsyaAllah...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
yang....lama x dgr kabo ko..hehe..
tak pe aku paham...ko da g tau aku awal2 ari tuh..hehe

InsyaAllah yang moga semuanya selamat..

wat masa ni aku ok lagi...mekasih sbb take care psl aku...huhuhu

esok kang klu ada masa aku sms ko erk...hiks..
sayang ko!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

eila,
Amin...
mekasih eila..tu laa..selalu klu budak ni Tuhan bagi sakit kejap je..x cam org tua ni kan...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Kak fiza,
amin...mekasih kak..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Papehal nanti saya akan update blog pada hari Selasa depan..
InsyaAllah....

M@L@ said...

akak doakan semoga anak ko selamat...jgn risau tau...

*ayu the sun* said...

hope segalanya akan ok..insyaAllah..
p/s: lama awak x bunyi kat blog akak kan?

Redbloodsnow said...

alahaiii..cian die. itu rupernya sakit die ek. kat bahagian telur tuh ea. cian die.

syukur alhamdullillah semuanya berjalan lancar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...