Tuesday, April 13, 2010

Hobi Baru En Suami

Salam semuaaa.....hehehe...lama benau aku tak nulis belog nih...
cian belog aku ni tak berupdate...habis ada sawang2..kehkehkeh..


uitttt..sebelum tu korang ada tengok header baru aku tak???..hehe...cun tak???
suami kesayangan yang edit tu...hobi baru beliau adalah mengedit gambar...saya sebagai isteri hanya menyokong apa yang dia minat...aku pon minat gak edit2 ni..tapi tak sekreatif en cer laa..hehe

manalah tau hobi tu suatu hari nanti bleh bertukar menjadi bisness lak kan..InsyaAllah...

lama tak update tapi duit kat nuffnang tetap berjalan walaupon tak banyak mana...terima kasih laa kat korang2 yang klik iklan tu erk...huhuhu...(lari topik plakkk..)
ni yang buat aku teruja nak mengupdate belog ni...wakaka...mata duitan tul aku ni laaa...

aku nak letak gambar2 yang dah diedit oleh en cer ye...korang tengok laaa...hehe

Qaisz buat magik...hehehe


Kat I-city..


Tombol pintu....sesuatu ha??


hehehe.....

Kawan hubby.....

7 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selalu fiza ada di fb kan .. x pelah .. cantik header tue ..cuma saiznya tue if boleh kecikkan medium sze.. hy cdggan .. ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
yup..lepak kt fb je..hahaa...tu pasal tak update belog..

besar sangat ek diana...nnt kite kecikkan..hehehe

eza said...

aku suka ar gambar tombol pintu.kreatif sungguh.

fiza soh man snap gambar aku sefamily guna toy baru dia tu bleh x???

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak eza mmg org seni..hahaha

gambar family kekza sekeluarga?? banyak ke sikit?? siap edit ngan cuci ke apa..hahaa...

soffya cik bulan said...

mengedit gmbr satu kmestian...tp hubby akak edit ni lg lawa...

tk pergi lg i-city..huu...:(

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cik bulan,
lawa ek?? dia mmg suka edit2 gambar skang nih..hehe

try laa ke icity..besttt..hehe

asilahmuhajer said...

patutla en cer dah kurang wat entri baru sekarang ni. ada hobi baru rupanya..hehehe..

gambar anak macam terbang tu best la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...