Friday, May 21, 2010

Happy Bufday to Ibu Mertuaku



Semalam lepas balik dating ngan en.cerp kat Jusco, adik ipar tepon suruh datang umah dengan secepat mungkin..hehee..dah tau dah pasal per.. apa lagi dengan sepantas kilat terus mandi dan bersiap2 ke rumah mak mertua.

Nasib baik Qaisz tak meragam sebab aku tak sempat nak buatkan dia susu..ala..anak ibu dah besar kan...bukan baby lagi ye tak..keke..

Sampai je kat sana semua orang dah menunggu kami..sorry ya terlambat sikittt jek..

Rupanya ayah wat surprise tu mak..sooo romantik laa ayah ni..hiks..jelesss seh..kuikuikui...
before tu petang semalam aku ada call mak mertua tuk wish kat dia happy bufday...hadiah dah bagi skali harung masa hari ibu hari tu..so mlm tadi datang berlenggang kangkung membawa perot yang kosong..hahaha

Ayah belikan kek ngan kepci..pestu my bakal biras bagi hadiah Jam tangan wooo kat mak mertua..adik ipar lak bagi frame..aku cuma bagi set perfume sajok..itu je yang mampu mak..hehehe

Qaisz semalam jadi budak baik..sambil makan sambil membebel mulut dia..semua perkataan ada..sampai bengang Pak Ngahnye tengok gelagat dia...Good qaisz...hehehe

Add Image






1 comment:

SyaNa said...

ttibe aku teringin kepci yang
hahhaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...