Wednesday, May 5, 2010

Nak mandi kat mana ni????

Adoiiiiii...satu klang bekalan air takde..nasib baik kat rumah air kolah penuh kalau tak mmg tak mandi pagi laa jawabnye..tapi balik ni sure tak dapat nak mandi..sebab kakak aku baru call tadi dia cakap air kolah kat rumah pon dah habisss...wekeke...


Kakak aku baru je call tadi..dia tanya nak mandi kat mana ni..aku suruh dia pergi rumah kakak aku lagi satu kat Banting..haha..jauhnye nak mandi sampai ke banting...tapi dia cakap nk pergi mandi kat s.alam..wekeke


Pukul 6 petang ni baru hidup kot....harap2 la kann..jangan sampai esok sudahlaaahhh....


Korang..umah korang yang ada air tu boleh tak aku nak nompang mandi..hahaha....

2 comments:

SyaNa said...

uhuk air takde sgt hazab kan
ttibe ko sakit perot matik la yang
hahhaaa
meh dtg umah aku :)

ciK_SaLmaH said...

meh laa datang...kt sek7 seblah i-city tuh..haritu org nk jemput dtg umah mase akak g i-city, xnak..dah nak serve air paip dah tau..ha ni xde air, leh laa dtg umah mandi mande..tp, pssttt....tlg bayarkan bil air skali! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...