Thursday, June 3, 2010

Aku suka, dia pon happy

Hari ni genaplah 5 tahun aku menjadi seorang isteri kepada suamiku En Cerp..
ALhamdulillah sepanjang 5 tahun bersama, kami dapat mengharungi segala onak dan duri dengan penuh sabar dan tabah...

Gaduh2 manja tu biasa laa kan...sebab aku ni kuat sangat jeles..hiks..tapi semua tu bleh aku atasi lagi..dan terima kasih banyak2 kat suamiku yang banyak bersabar dengan karenah aku...en.cerp ni kalau marah dia diam je..takkan cakap banyak..klu time dia tengah marah tu janganlah sibuk2 nak tanya kenapa mengapa dan bagaimana..kalau nak kene potet silalah tanya..hahaha...slalunya aku biarkan jek..lama2 dia akan cool sendiri..ko menangislah bagai nak gila..gerenti dia diam jek..last2 smpi ko berhenti menangis sendiri dia pon still cam tu jugak..haha..tapi aku dah biasa cam ni...Dan cara ni pon bleh elak daripada bergaduh besar...Alhamdulillah..hehe

Aku harap semoga perhubungan kami ni berkekalan hingga ke syurga..Amin..


Hadiah untuk En Cerp aku carik last minit semalam petang..kebetulan kuar ngan kawan baik aku ke Jusco..terus la rembat ball pen...hiks...en cerp memang sukakan pen..dan ternyata hadiah aku smlam membuatkan dia suka...sebabnya pen ni ada print nama dan ucapan untuk en cerp...hiks...










4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Nak wish lagie ..Heppi 5th wed aniv .. dasat tue bg pen mahal siap ada tulisan lagikkksss ;-)

SyaNa said...

hepi anibesari yang
semoga korg bahagia hingga hujung nyawa

~Eila @ Along~ said...

eppi 5th anniversary fieza...
ehh.. rase2 cam kite kenal mase fieza baru2 je kawen kot..huhu
kejap je mase berlalu kan...
moga kekal bahagia selalu...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana , mekasih diana..wish banyak kali pon tak pe..suka jek..hehe

syana ,
yanggg..mekasih yang...sayang kamu...

eila ,
thanks eila..tu laa kita kenal masa mula2 fiza kawen..so secara tak langsung kita pon dah kenal 5 tahun di alam maya..bila nk jumpa ni..hiks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...