Tuesday, June 1, 2010

Parti mengejut untuk Azie

Selamat soreeee...eh..sore lak..selamat petang dong...hiks..
lama gila ah tak hapdet blog...sorry ye tawan2...


Nak citer pasal kejadian di hari sabtu lepas..salah sorang kawan kerja en cerp nak berhenti kerja..satu hari tengah berym dengan Kila (kawan kerja hubby jugak) dia cakap Azie nak berhenti kerja..then dia sedih sangat..aku pon buat plan laa..pakat2 ngan Kila, hubby dan kawan hubby tuk menjayakan plan tersebut...


Plan apa?? klu citer kang panjang giler..tapi plan nk buat Azie nanges akhirnya berjaya...ngan aku2 skali nanges..hahaha...ktorang wat makan2 ni pon tong2 ngan kawan2 hubby...hihihi


Layan gambo la ye...

Ni lah kawan kerja hubby yang nak berhenti...Azie...hiks

Kila...dia sangat rapat ngan Azie..huhu


Syarul...peneman hubby kat opis..kekeke

Qaisz...Kalau ada kakak2 cun terus jadi Good Boy..hiks

Me and Qaiszz...








Add Image
Add Video
Remove Formatting from  selection


Add Image
Add Video




Remove Formatting from  selection




















Aku malas nk letak caption laa..korang tgk gambo la erk..hiks...

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

muka member nieh ada talent jd modell dgn kurus tinggi .he..he.. sebak laks tgk gmbr dorg menangis tue ... sure kwn rapat nieh

Si Kenit said...

kak azie sangat cantik =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...