Wednesday, June 23, 2010

Berkelah Last Minit Namanya nihh

Ni nak citer masa pergi berkelah di pantai yang indahh..indah sangat ciptaan Tuhan ni kan..hehe
Tak tau bila punya ni sebab en suami baru siapkan gambonye...huhuhu..

Plan last minit ni pon..kebetulan start cuti skolah masa tu..kakak aku datang umah bawak anak2 dia..derang dok boring tak tau nk pergi mana..maka aku pon suggest pergi Pantai Klanang laa..padahal kakak aku pon umahnya kat Banting...wekeke...

Masa tu dah pukul 2 petang pon..aku call abang ipo aku lagi sorang..tanya dia kot2 nak follow gak kan...dia pon jawab roger n out...wakaka..plan last minit ni kadang2 menjadik kan..tul tak?? sapa sokong sila angkat bulu kening anda..tak lawak laa weii..huhu

Mula2 mak abah aku tak mo join ... setelah dipaksa dan dipujuk maka derang pon join skali lah...bawak pecal dari rumah sajok...hat lain beli kuih muih..ktorang tak mandi manda pon sebab air sudah pon meyurutkan dirinya...jalan2 tepi pantai bawak Qaisz dan anak2 buah saje...sambil bergambo sakan..apa lagi..moh kita layan gambo dari En Cerp kita ye...

Cantek tak?? hehe

Anak kakak aku...Syafiq...


Abang ipo aku..Abg sam..
dah rupa g rewang pon adoo..hehe

Anak kakak aku gak..Adik beradik ni...

Ni anak mak ngan abah aku..isteri kepada en cerp...aku laaa..wakakaka


Baru lepas makan aiskrim ni..hehee




My mom & my Dad..perghh,,omputih jappp....

Makan timeee...

layang2..bukan ktorang yang punyaaa...
hahahah...
Ahmad Albab yang punyaaa...erkk!!!

Ni kakak aku no 4..atas aku je ni...tak sama cam muka aku kan??


Ni lak akak aku no 3...pon tak serupa kan...hahaha



Ni anak sulung akak aku yang no 3...huhuhu


hahaha....encem tak??

gelak korang tengok perot aku yang muncit tu kan..muncit ada isi tu weii...
tak caya ke??
isi ta**.. sendiri paham sudahh..haha

Anak sapo la ni..haha..pinjam topi Pakcik Samsul...

Apa aku buat tu?? aku pon tak tau..hehe

Makcik bersama anak2 buah...


Hambekk kaki ni...
asal aku gelak sakan tu wei..wakaka..

Gambo ni masa nak balik umah...en cerp suruh aku snap..
ade laa dekat 10 kali aku snap..jadinya 1 jek
dan di edit oleh en cerp...
bleh buat poskad...

Ni pon sama gak...di edit oleh en cerp...

ok itu saje tuk hari ni....

1 comment:

SyaNa said...

makin cun la gambar en cerp..bleh tempah jd photog ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...