Monday, July 26, 2010

Happy Bufday Rahil :)

Salam 1Malaysia semua..hehe...(pelik aku asal nk bukak entry baru mesti ada "hehehe".. paham tak? tak paham tak per)

Hari Jumaat lepas dapat sms from Kak Ina...menjemput ke majlis kenduri dan hari lahir anak dia..Rahil Mayesa (tul ke aku eja nih..klu salah ampunkan saya ye kak). Meh citer sikit pasal Rahil ni..masa aku peknen dulu time ke klinik mesti saing ngan Kak ina ni..kak ina peknen sebulan awal dari aku...kadang2 je sama time..so byk laa berborak2 ngan Kak Ina ni pasal persiapan tuk baby kan..hiks...Kak ina bersalin hujung bulan 7 (tak ingat plak bape hb..hehe) dan dia dapat baby girl yang sangat2 comel..putih cam anak mat saleh tauu..siyeesss nih..hehe

Sebelum turn aku bersalin, baik aku jenguk kak ina dulu kan..masa tu tengah tunggu hari lagi...hehe..ngan perot yg memboyot dan jalan adalah terkengkang2 masa g umah Kak Ina..haha..sabo je lah..seb baik tak terberanak kat umah Kak Ina tuh..hiks..

So start dari situlah ktorang rapat.. alah..lagi pon jiran sekampung..satu skolah rendah dan satu skolah menengah..klu tak kenal tuuu tak tau lahh..hehehe...Ok2..lari topikkkk lak..jom kite kejar sama2 ekk..


Majlisnya hari sabtu...Jumaat time lunch sempat gak aku g merembat hadiah kt Giant..seb baik kawan baik aku sudi temankan aku..tenkiu Saadah...luv u beb!!! Gambor hadiah tak sempat nak snap derrr... aku balut kt opis gak..klu balut kat umah kang aku rasa tak dapat nak bagi hadiah tu kat Rahil..Mau Qaisz yang rasmikan dulu nnt..hehee..


Makanan kt umah Kak Ina sangat maveless ok...nak tambah tapi maluu tauu..rugi tak amik banyak2..wakaka...Qaisz sangat good boy time tuh..elok je diam...dia tgkkan je kek Rahil sebab kek adalah sangat comel...takpe Qaisz..yr turn this weekend k...hehee







Malas letak caption...hehee

To Rahil " Happy birthday..semoga menjadi anak yg solehah dan dimurahkan rezeki serta diberikan kesihatan yg berpanjangan..." hehehe

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh meriahnya party .. lama tak gi bestday party ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...