Wednesday, October 27, 2010

KFC jom!!

Yuhuuuu..jom kite ke KFC jom...menambahkan lemak2 yang sudah sedia ada nih..alahaiii..tapi seb baik ada air tea mix nih..bleh laa kasi cover balik kan...hahaha


Ni gara2 Qaisz dok sebut2 KFC je lah ni..malam kelmarin balik kerja dia ingat ayah dia dok belikan KFC..padahal kentang goreng kat gerai berger tu jek..huhu


Maka semalam petang terus ajak en cerp bawak qaisz ke KFC..time ada duit ni bleh laa layan kan..tapi aku bab2 makan ni aku tak kisah punya.. lagi2 anak yang nak makan kan..huhuu

ok..jom layan gambar...hehehe
























terliur ke??? hiks..pergi carik sendiri ye...

Aku amikkan qaisz set chicky meal berger jek..tuk aku plak set box A tu..yg ada kentang ngan sosej dan untuk en cerp plak dia amik set zinger beger...
Ais krim plak tuk Qaisz...tak sedappp ok...hehehe

Alhamdulillah kenyang sudah...jom balik...hihihi

2 comments:

farr@ said...

KFC pon ade hotdog ke?? dh lme xmkn kfc la..mcm sodap eh..air kaler cokelat tu air ape??

Rinna said...

Wahh sama ler kita.. akak pun baru je..makan Kepci.. nyum²

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...