Monday, October 25, 2010

Cucu punya pasal...hehe

Salam semua..


Fisrt skali nak ucap terima kasih kat korang2 yang baca blog aku dan yang menjadik follower aku...Kepada yang dah datang kunjung blog aku, nanti2 aku buat kunjungan balas ye...mekasih sangat2...terharu ok...sayang korang..


Ok berbalik kepada tajuk aku nih...haa, kan hari tu aku cakap tv kat umah aku sudah meletop kebabom kan dek kerana terkena aiyorr masin hari tuh. Maka citer pasal tv rosak ni sudah pon sampai kepada family mertuaku..


Nak dipendekkan citer, pada 10.10.10 hari tuh family mertua datang ke rumah aku dengan membawa tv LCD baru..huhuhu..i'm tacing okeh!! ayah mertua cakap kesian kat cucunya kang boring tak buleh nak nengok tv terutama kartun2 kt ASTRO tuh..memang rutin dia laa bangun tidur je nak ngadap kartun. Malu pon ada gak..mana taknye tv2 yang ada kt umah tu sumer family mertua yang bagi.


Masa bebaru kawen 5 tahun lepas, ayah bagi satu tv kepunyaan derang gak..sebab ayah beli tv baru.. tahun lepas ayah bagi lagi tv kt kami sebab ayah beli tv LCD baru..tv yg lama tu dah rosak..ayah betulkan pestu bagi kt kami..skang ni bila tau tv kami rosak, ayah belikan tv LCD baru jugak tuk kami...terima kasih banyak2 ayah ngan mak..dah banyak terhutang budi ni..kami doakan ayah dan mak makin bertambah rezeki ye...dan sihat2 sokmo...hehe..Kami semua sayangkan ayah , mak ngan adik2 (family mertua)...
owh..kami pon sayangkan abah, mak , kakak2 dan abang2 aku (family
aku)..huhuhu..sayang semua...mmuahhhh


Tengok ni Qaisz..betapa sayangnye atok ngan nenek kat kamu..ingat ye kalau dah besar sok jangan kamu lupakan atok usop, nenek manja, atok esan ngan nenek ju kamu ye..



tv yang sudah kebabom...tv ni best sbb screen besar gilerr...hehehe



Ni tv baru kami...LCD..ni pon best..sebab gambarnye cantekkkk..mekasih ayah ngan mak...

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dasatnyerrrrrrrr atok qaisz .... mmg beruntung ler ;-)

cik_salmah said...

gile best dpt tb lcd lagi tu...nk jd menantu pakcik usop gak lah..ade calon x?kekekeke

SyaNa said...

kemain koo metua bg TV
untung badan ko yang

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
alhamdulillah..hehehe

cik salmah ,
ada2..tapi da berpunya...wekeke

syana,
yang...wekeke...tu laa..anak aku yg untung nih..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...