Tuesday, November 9, 2010

1st lucky Draw by Heze Suze

Tengah2 bulan ni ada kakak murah hart nk buat contest lucky draw...
hmmm..apa lagi tanpa fikir panjang segera aku buatkan entry ini..
Telah di tag oleh adik chumel Wawa kite nih..mekaseh ye sebab tag akak..
Mana lah tau kot2 rezeki menyebelahi aku kan..sape nk bagi weiii
hiksss





saya telah pon menjadi followe akak ye...yang ke 238 @ fieza a.k.a ibu azwar qaiszar

syarat2 penyertaan sangat mudah...pejam mata je wei..meh buat kepada orang2 yg aku tag nih..

# MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok..senang akak nak catch up.
# Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
# Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
# TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
# Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.

Maka dengan ini aku nak tag Kak Ai , My laling Syana & my kakak tun teja..hehehe

3 comments:

Hezesuze said...

hai fiezza..weols dtg buat rondaan nie ahakss!!

gud luck & salam perkenalan dari weols from klang huhuhuhu

A.I said...

haha..rajin kau join kontes2 ni. aku tukang doakan utk kau jelah ye. GUDLUCK MY PREN (^_^)

SyaNa said...

ohookkk aku ke tu???
kekkee sat sat aku buat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...